Μεταγραφικό μπαράζ Πυργετού με Γούτσιο, Κουτή,Κονόμι

Την ερχόμενη Τρίτη 18 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν ο Δικέφαλος Πυργετού και  θα παρουσιαστεί ενισχυμένος στο πρωτάθλημα Α’ Ερασιτεχνικής, καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον πολύπειρο Αποστόλη Γούτσιο , όπως και τους Κουτή Κονόμι.

Αναλυτικά το ενημερωτικό της ομάδας  αναφέρει…. πως στα  αξιοσημείωτα και ευχάριστα γεγονότα για τη φετινή χρονιά είναι η αύξηση των μελών του Δ Σ της ομάδας.Καλωσορίζουμε, λοιπόν τα νέα μέλη του Δ Σ με χαρά και όρεξη για βοήθεια στην ομάδα μας.
Στο τιμόνι της ομάδας μας παραμένει για 2η συνεχόμενη χρονιά ο προπονητής Κώστας Γουργούλιας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες.Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας ,είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο βασικός κορμός παιχτών παραμένει και τη φετινή χρονιά και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.
Τέλος , είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις πρώτες 3 μεταγραφές της ομάδας.
Αναφερόμαστε για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Απόστολο Γούτσιο με παραστάσεις από τον Α Ο Τρίκαλα, την Φαρκαδόνα ,την Δήμητρα ,το Πετρωτό ,τα Αμπελάκια , τον Π Ο Φήκης και τον Διγενή Νεοχωρίου. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.
Επίσης, ανακοινώνουμε τη μεταγραφή του έμπειρου τερματοφύλακα Μπάμπη Κουτή με παραστάσεις από τον Α Ο Τρίκαλα , Αμπελωνιακός Λάρισας και τέλος τον Π Ο Φήκης. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.
Η 3η μεταγραφή που ανακοινώνουμε είναι ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας Λευτέρης Κονόμη με παραστάσεις από ΑΕΤ , Κ 19 Α Ο Τρίκαλα και Γίγα Ριζαριού. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.