Στο working group τα Τρίκαλα

Για την εξεύρεση λύσης

Περίπου 2 ώρες διήρκησε η τηλεδιάσκεψη της Super League 2 και της Football League για το μέλλον των πρωταθλημάτων.

Αποφασίστηκε να δημιουργηθεί ένα working group που θα αποτελείται από πρόεδρο της Ένωσης Λεωνίδα Λεουτσάκο και από τις ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Χανιά, Τρίκαλα, Ιάλυσος που θα τρέξουν ζητήματα που «καίνε» τις δύο κατηγορίες.

Ουσιαστική απόφαση δεν πάρθηκε καθώς άπαντες περιμένουν τις κυβερνητικές εξαγγελίες από εβδομάδα για τον τρόπο με τον οποίο θα επιστρέψουμε σταδιακά στην κανονικότητα και τι ακριβώς θα γίνει με τις αθλητικές δραστηριότητες.

Παρόλα αυτά συζητήθηκαν θέματα όπως οι οικονομικές ζημίες των ομάδων από την πανδημία του κορονοϊού, ενώ στο τραπέζι έπεσε και το ζήτημα της αναδιάρθρωσης. Ήδη πέρασε σχετική τροπολογία στη Βουλή που δίνει τη δυνατότητα για ολοκλήρωση της σεζόν στις ομοσπονδίες αλλά και για αναδιαρθρώσεις.

Η «ομάδα εργασίας» που συστάθηκε θα αναλάβει μια σειρά από δράσεις που θα έχουν να κάνουν κυρίως με το οικονομικό κομμάτι και ειδικότερα για την επόμενη ημέρα. Όλοι αντιλαμβάνονται πως τα πράγματα δεν είναι εύκολα λόγω της κρίσης που εξακολουθεί να προκαλεί ο φονικός ιός.

Από αύριο θα ξεκινήσουν επαφές μέσω τηλεδιάσκεψης με φόντο την εξεύρευση λύσεων για την οικονομική τόνωση των ομάδων, ενώ θα γίνουν και σχετικά τηλε-ραντεβού με τον ΠΣΑΠ, την ΕΠΟ και τον Λευτέρη Αυγενάκη.