Παγκόσμιο σοκ! Νεκρός ο Κόμπι Μπραϊαντ και η κόρη του!!!

Σκοτώθηκε σε πτώση ελικοπέτρου

Ο θρυλικός Κόμπι Μπράιαντ σκοτώθηκε ύστερα από πτώση του προσωπικού του ελικοπτέρου.

 

Ο Κόμπε Μπράιαντ δεν ήταν μόνος στην πτήση του μοιραίου ελικοπτέρου στην περιοχή Καλαμπάσας, της Καλιφόρνια. Κι αυτό γιατί ο «Black Mamba» είχε στο πλευρό του και την 13χρονη κόρη του, Τζιάνα Μαρία.

 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Σερίφης του Λος Άντζελες Άλεξ Βελανουέβα, τα θύματα της τραγωδίας είναι εννέα, ο πιλότος και οι οκτώ επιβάτες!.Κυκλοφορούσε σαν φήμη, αλλά κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει.Δυστυχώς, είναι αλήθεια και αυτό. Η μία από τις τέσσερις κόρες του Κόμπε Μπράιαντ, η Τζιάνα Μαρία, ήταν στο μοιραίο ελικόπτερο.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες ανέφερε ακόμα ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει νέα συνέντευξη Τύπου και θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα της έρευνας, η οποία διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία εξαιτίας της απανθράκωσης των εννέα πτωμάτων.

 

Ο Κόμπε Μπράιαντ συνήθιζε να μετακινείται με ελικόπτερο, αφού ήθελε να ελαχιστοποιεί την απόσταση των 49 μιλίων που χώριζε το σπίτι του στο Orange County από το Staples Center την έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς. Εδώ και πάνω από 10 χρόνια χρησιμοποιούσε πολύ συχνά αυτόν τον τρόπο μετακίνησης και μολονότι δεν είχε δικό του ελικόπτερο ήταν… σαν να είχε, αφού οι ιδιοκτήτες που του τα νοίκιαζαν είχαν εξαιρετικά στενή σχέση μαζί του.

Μάλιστα υπάρχουν αρκετές ανέκδοτες ιστορίες σχετικά με την αγάπη του Κόμπε για τα ελικόπτερα. Με αυτό μετέβη στο Staples Center στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του, στην παρέλαση τίτλου το 2010, ενώ υπάρχει μία περίφημη ιστορία όταν το 2012 ουσιαστικά δάνεισε το ελικόπτερο στον τότε συμπαίκτη του Στιβ Μπλέικ για ένα επείγον ιατρικό περιστατικό.

Ο Κόμπε αισθανόταν εξαιρετικά άνετα μέσα στα ελικόπτερα, με τον GM των Λέικερς Ρόμπ Πελίνκα να αποκαλύπτει το 2017 στους LA Times μία φάρσα που του είχε στήσει ο mamba στον αέρα: «Το ελικόπτερο άρχισε να κάνει περίεργους ελιγμούς στον αέρα, ενώ κάποια στιγμή ο πιλότος έσβησε τις μηχανές. Η ζωή πέρασε μπροστά από τα μάτια μου. Νόμιζα ότι θα πάθω καρδιακή προσβολή και ο Κόμπε καθόταν δίπλα μου ατάραχος και ανέκφραστος».