Στο ματς με Καλαμάτα η επιστροφή Φορτούνη

Ο Καλαμπακιώτης άσος θα πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα

 

Ο Φορτούνηςδεν κρύβει την ικανοποίησή του για την επιστροφή στη δράση. Πηγαίνει καλά στις προπονήσεις που συμμετέχει, το λένε και οι συμπαίκτες του. Δεν πήρε κιλά, δούλεψε ανάλογα και ουσιαστικά έδωσε στον προπονητή του το μήνυμα για την -πιο γρήγορη- επιστροφή του. Έξι μήνες και πέντε ημέρες μετά τον τραυματισμό του, έξι μήνες παρά πέντε ημέρες από την επέμβαση! Το βασικό, όμως, είναι πως έχει δείξει ότι είναι καλά και αυτό που… φωνάζει, είναι να πάρει λίγα λεπτά στη ρεβάνς με την Καλαμάτα.

Θεωρεί πως αυτά θα τον βοηθήσουν πολύ και στο ψυχολογικό κομμάτι. Δεν έχει άδικο. Περιμένει πως και πως έτσι την αυριανή αναμέτρηση και μαζί και ο κόσμος του Ολυμπιακού που γνωρίζει τι μπορεί να δώσει με την επιστροφή του.

Σε περίπτωση που αγωνιστεί αύριο ο Φορτούνης, θα πραγματοποιήσει την 197η του συμμετοχή σε επίσημο ματς με τον Ολυμπιακό. Σε πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδας και Ευρώπη, ο 27χρονος μέσος μετράει 196 ματς και 68 γκολ. Πάει φουλ για τις 200 συμμετοχές με τους “ερυθρόλευκους”, θέλοντας να συνεχίσει να γράφει τη δική του ιστορία. Άλλωστε μέσα στο επόμενο διάστημα, θέλει να πάρει χρόνο, να βρει ρυθμό και να ισχύσει το αρχικό πλάνο. Αυτό που τον ήθελε στα playoffs να είναι πανέτοιμος για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, κατακτώντας το πρωτάθλημα.