Επιτέλους νίκη για τα Μετέωρα

Η ομάδα της Καλαμπάκας ήταν καλύτερη είχε ευκαιρίες

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα των Μετεώρων κερδίζοντας 2-1 την Αταλάντη με γκολ από Ιωάννου και Τσαντούλα  στο πρώτο ημίχρονο .

Η ομάδα της Καλαμπάκας ήταν καλύτερη είχε κι άλλες ευκαιρίες για να φτιάξει πιο άνετο σκορ

Στο 22′ βγήκε η πρώτη καλή φάση του αγώνα από τα Μετέωρα με τον Ιωάννου που βγήκε στην αντεπίθεση, αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει σωστά

Ο  Ιωάννου επανήλθε στο 23′ μετά από φάση διαρκείας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 γενώ στο  30′ο Καρατζάς απεκρουσε σουτ του Λαμπρόπουλου

Τα Μετέωρα διπλασίαν τα γκολ στο 44′  καθώς ο  Πολυζόπουλος έβγαλε στην αντεπίθεση μπαλιά στον Τσιαντούλα, εκείνος πλάσαρε τον τερματοφύλακα ,κι έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη καλή φάση ήταν ξανά για τα Μετέωρα, όταν ο Πολυζόπουλος έβγαλε τη σέντρα στο 57, ο Τσαντουλας έκανε το σουτ από κοντά, αλλά ο Καπετάνος έβγαλε σε κορνερ.

Ωστόσο  στο 67′ μετά από απόκρουση του Καρατζά σε σέντρα,ο Τσακανίκας έπιασε δυνατό σουτ  κι έστειλε τη μπάλα  στα δίχτυα γράφοντας το 2-1 που ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης .

Μετέωρα : Καρατζάς, Μπέτσας, Δάσσιος, Κατσαντώνης, Ρόμπος, Παπαευθυμίου, Νικλητσιώτης (63′ Φωτίκας), Πολυζόπουλος (71′ Γρηγορίου), Ιωάννου, Τσιαντούλας (81′ Χριστοδουλόπουλος), Λουκάς (89′ Σαμούτης).

Αταλάντη: Καπετάνος, Μαυρόπουλος, Μαλισόβας, Ζυγογιάννης, Πάππος (67′ Σακκάς), Κουτσούμπας, Κ. Μαλισόβας, Δουβάρας, Δήμος (46′ Σάλιας), Χαϊκάλης (12′ λόγω τρ. Λαμπρόπουλος).