Το Προάστιο, η μπαλόφατσα και ο μάγος!!!

O ΦΛΟΥ της 21/08/2019

Προάστιο

Σήμερα το πρόγραμμα έχει Προάστιο. Για το φιλικό του ΑΟΤ με τον ΑΟ Σελλάνων ο οποίος και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ως αντίπαλος  των Μετεώρων και του Διγενή.

5 €

Όσοι πάτε στο Προάστιο να ξέρετε ότι έχει και εισιτήριο η αναμέτρηση. 5 € το κεφάλι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Καρδιτσιώτικης ομάδας…

Τένις

Βέβαια στο Προάστιο, τόπο καταγωγής του Τσιτσιπά, το πιο δημοφιλές πλέον άθλημα είναι το τένις!

Διαδρομή

Για την διαδρομή προς Προάστιο συμβουλευτείτε τον Κωνσταντάκο!!! Μέσω του δρόμου που έχει υποστεί …διάπλαση σύμφωνα με την ορολογία Μπίλη!!!

Μπαλόφατσα

Μέχρι να τους δούμε σε δράση στο γήπεδο,  εκτιμήσεις για τους νέους ξένους μπορούμε να κάνουμε μόνο μέσα από τα βιντεάκια. Και οι παλιακοί κάνουν εκτιμήσεις και διαπιστώσεις τόσο  από την φάτσα όσο και από τον τρόπο που οι νεοαποκτηθέντες περπατούν!!! Η εκτίμηση … παλιακού για τον Ισπανό χθες ήταν η εξής: «Μπαλόφατσα»!!!

Μάγος

Στην Ισπανία τον αποκαλούσαν «Μάγο» τον Πελάεθ Σίλβα. Μακάρι να είναι πραγματικός μάγος. Γιατί ο τελευταίος μάγος που πέρασε από τα Τρίκαλα ήταν γιαλαντζί. Ο θρυλικός Αντρονίκ!!!

Γκρίνια

Μία – μάλλον δικαιολογημένη- γκρίνια την διακρίνω τις τελευταίες μέρες στα social media με την απόκτηση νεαρών παικτών από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Και εύλογη η απορία: Στην θέση αυτών των παιδιών που μπορεί να είναι και ταλαντούχα δεν χωρούν κάποια ντόπια ταλέντα;

Κυργιάκος

Βέβαια,διαχρονικά, εκτίμηση στους Τρικαλινούς παίκτες δεν υπήρχε ιδιαίτερη. Με αφορμή μία ανάρτηση του Sportrikala για τα δέκα χρόνια από την υπογραφή του Σωτήρη Κυργιάκου στην Λίβερπουλ κάποιοι θυμήθηκαν ότι ο Μεγαλοχωρίτης είχε δοκιμαστεί στον ΑΟΤ από τον Φιλίππου. Ο Φιλίππου δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα και σώθηκε ο …Κυργιάκος ο οποίος στην συνέχεια έκανε απίστευτη καριέρα στην Ελλάδα, στο εξωτερικό και στην Εθνική ομάδα!!!

Λίστα

Η σχετική λίστα περιλαμβάνει και άλλους Τρικαλινούς που δεν πέρασαν ή δεν εκτιμήθηκαν από τον ΑΟΤ και έκαναν σπουδαία καριέρα. Βακουφτσής, Αλμπάνης, Αφοι Σκόνδρα, ακόμη και ο Κώστας Φορτούνης που με το ζόρι έβρισκε θέση στον ΑΟΤ την μοναδική σεζόν που έπαιξε με τους «κυανέρυθρους».

Μαραντόνα

«Ο Μαραντόνα είναι και με ρωτάτε γιατί δεν τον βάζω;» απαντούσε ο τότε προπονητής στις ερωτήσεις των ΜΜΕ γιατί δεν παίζει. Μαραντόνα μπορεί να μην είναι, ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή όμως είναι!!!

Συνάντηση

Έγινε μία συνάντηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον χθες ανάμεσα σε δύο αντιμαχόμενες πλευρές. Μέχρι εκεί μπορώ να πω…

Αυτοψία

Σειρά Σελεμέκου και Μανίκα της Θύρας 4 να πάνε σήμερα στο γήπεδο να κάνουν αυτοψία. Οι μέρες περνούν και η αγωνία κορυφώνεται για το πότε θα μπει ο ΑΟΤ μέσα να παίξει…

«ΦΛΟΥ»

…και να τον δουν από κοντά και οι φίλοι του…