Ο ΑΟΤ φορτσάτος στο α’ ημίχρονο 2-0 τα Σέλλανα

Με δυο γκολ από το α’ ημίχρονο τα Τρίκαλα επιβλήθηκαν των Σελλάνων στο φιλικό που έγινε στο Προάστειο

Το Τρικαλινό συγκρότημα εκανε την πρώτη του πρόβα μετά την προετοιμασία στο Κπαρπενήσι και με αντίπαλο μια ομάδα Γ Εθνικής  έδειξε και τα θετικά αλλά και τα τρωτά σημεία ,που μπορούν  βεβαια να δικαιολογηθούν αφού πρόκειται για μια νέα ομάδα που χτίζεται από την αρχή έχοντας μετρημένους παίκτες από το περσινό ρόστερ. Ο Γιανίτσης στο 9 και ο Ντόσης στο 31ο λεπτό ήταν οι σκόρερ ενώ ο Σταματής είχε δοκάρι στην επανάληψη.

Το live  SPORTRIKALA

Στο Προάστειο της Καρδίτσας φιλοξενήθηκε το δεύτερο φιλικό του ΑΟ Τρίκαλα με αντίπαλο την τοπική ομάδα του ΑΟ Σελλάνων που συμμετέχει στη Γ Εθνική κατηγορία

Είναι η δεύτερη φιλική αναμέτρηση των “κυανέρυθρων” μετά το τεστ του Καρπενησίου με την Κ20  της ΑΕΚ, αλλά ουσιαστικά η πιο ενδεδειγμένη για να αρχίσει η εφαρμογή του πλάνου    που θέλει να περάσει στην τακτική της ομάδας ο Περικλής  Αμανατίδης. Στο αρχικό σχήμε της ενδεκάδας μπήκε ο υπό δοκιμή Ρουμάνος μέσος Σβιάντι ενώ θέση κεντρικού επιθετικού έχει ο Αλεξιτς.

Ο τεχνικός των Τρικάλων  έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του αφού ακόμα και αυτοί που αντιμετώπιζαν μικροενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες, έβγαλαν το πρόγραμμα προπονήσεων , όμως οι Κάγιο Πελάεζ, Βέρτζος Νικλητσιώτης Δημ Μπορούσης και Ψωμιάδης δεν θα αγωνιστούν και θα κάνουν ατομική προπόνηση στο γήπεδο των Σελλάνων

Οι ενδεκάδες

ΑΟ Σελλάνων:  Σταυράκης  Δίπλαρης  Τζάνης, Καλούσης Αρχοντής Λούγκος  Παπαγεωργίου Μπιτέλης  Τζέκος Κοντός  Μπακρατσάς

Επαιξαν και οι Γκαντής Ι, Γκαντής Β , Καλφούτζος. Ευθυμίου Παπαδόπουλος, Κουρκουλας

ΑΟ Τρικαλα:  Γιακουμής (46′ Ζαρόπουλος) , Σανδραβέλλης (70 Γκαμπλιωνης), Ντόσης(46΄ Νιάρρος) , Γιανίτσης (83 Αιβάζογλου) ,Οικονομόπουλος (83 Ντιαλόσι) ,Ριζογιάννης(83 Κατσαντώνης), Σβιάντι(46′ Παπαγεωργίου) , Λώτας (46’Τεγούσης) ,  Αλεξιτς (70′ Αλεξανδρης) , Τσίπρας(46΄ Σταματής ), Γρηγορόπουλος, (46′ Γ. Νικλητσιώτης).

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Καρδιτσιώτης ρέφερυ κ Μπεκιάρης

 

Το  ματς άρχισε με μικρή καθυστέρηση αλλά στην πρωτη ουσιαστική φάση  έφερε και το πρωτο γκολ

ΓΟΟΛ 0-1 Μόλις στο 9ο λεπτό από κόρνερ του Γρηγορόπουλου έγιναν καλές προϋποθέσεις για τοΥς κυανέρυθρους  και ο προωθημένος Γιανίτσης με κεφαλιά σημάδεψε εστία και έγραψε το 0-1 βάζοντας σε θέση “οδηγού”  τον ΑΟΤ

Παρών στην αναμέτρηση και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τρίκαλα που κάθισε στην κεκρκίδα μαζί με τη σύζυγό του.

Στο γήπεδο του Προάστειου βρέθηκαν επίσης και τα μέλης της διοίκησης  του Ερασιτεχνη  με επικεφαλής τον Κώστα Παρδάλη, όπως και το παλιό διοικητικό στέλεχος της ομάδας ο Γιώργος Κουτανίτης που κάθισε στην κεκρίδα μαζί με άλλους Τρικαλινούς φιλάθλους

 

ΓΚΟΟΛ 0-2 Στο 31ο λεπτό ο ΑΟΤ διπλασίασε τα τέρματά του με ένα όμορφο γκολ. Μετά από ωραία ανάπτυξη της ομάδας, ο Τσίπρας ελίχθηκε κι εστρωσε στον Ντόση κι αυτός στη συνέχεια  με πλασε έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Σταυράκη πετυχαίνοντας το 0-2 που χειροκροτήθηκε από τους Τρικαλινούς.

Το φινάλε του πρωτου μέρους βρήκε τους κυανέρυθρους να προηγούνται με 0-2 χάρη στα γκολ των Γιανίτση και Ντόση και στην επανάληψη αναμένονται αλλαγές από τον Περικλή Αμανατίδη που έχει γεμάτο πάγκο στο δεύτερο φιλικό της ομάδας.

…Και πράγματι στο ξεκίνημα της επανάληψης τα Τρίκαλα βγήκαν με εξι αλλαγές στην ενεδκάδα τους

Συγεκριμένα ο ΑΟΤ του Β μέρους είχε τον Ζαρόπουλο κάτω από τα γκολποστ  τον Νιάρο αντί Ντόση, τον Παπαγεωργίου αντί του Σβιαντι, τον Τεγούση αντί του Λώτα , τον Γιωργο  νικλητσιώτη αντί του Γρηγορόπουλου και τον Σταματή αντί του Τσίπρα .

 

Όπως και στο πρωτο έτσι και στο Β ημίχρονο ο ΑΟΤ είχε καλύτερα πατήματα από την ομάδα των Σελλάνων και χωρίς να κάνει εντυπωσιακές εξάρσεις έφτασε μια ανάσα και από το 3ο γκολ στο 51, όταν από μπαλιά του Οικονομόπουλου, ο Σταματής βρήκε χώρο για σουτ, το επιχείρησε και “σημάδεψε”  το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.