Γράφας κι επισήμως στον Ολ. Βόλου

Επισημοποιήθηκε η συνεργασίας του πρωην τεχνικού των Τρικάλων με την ομάδα της Μαγνησίας

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και τη νέα χρονιά ο αρχηγός Στάθης Ρόκας, οι Νίκος Μπουτζίκος, Φίλιππος Σκοπελίτης, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Κλεβί Κόλα και ο νεαρός τερματοφύλακας Γιάννης Ζάχος.

H ανακοίνωση:

«Από τη γραμματεία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώνονται τα παρακάτω:
Ο προπονητής που επέλεξε η ομάδα μας για να την οδηγήσει την πρώτη της χρονιά της επανόδου της στις επαγγελματικές κατηγορίες είναι ο Θωμάς Γράφας.

Ο Αθηναίος τεχνικός γεννήθηκε στις 10/02/1970 και η πρώτη του ομάδα, ως προπονητής, ήταν το Αιγάλεω στη Β’ Εθνική κατηγορία την περίοδο 2009-10. Στη συνέχεια εργάστηκε στην Κηφισιά (Γ’ Εθνική), ενώ όλες οι υπόλοιπες ομάδες που δούλεψε ήταν επιπέδου Φούτμπολ Λιγκ και Σούπερ Λιγκ (Βέροια).
Συγκεκριμένα εργάστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών την περίοδο 2013-14, οδηγώντας την ομάδα της Εύβοιας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.
Επόμενος σταθμός της καριέρα του ήταν ο Απόλλων Καλαμαριάς, ακολούθησε η ΑΕΛ, ο Περικός, τα Χανιά, ενώ την χρονιά 2016-17 ανέλαβε προπονητής της Βέροιας στη Σούπερ Λιγκ (κάθισε σε 14 παιχνίδια στον πάγκο της). Την επόμενη αγωνιστική περίοδο δούλεψε στη Σπάρτη, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια εργάστηκε στον ΑΟ Τρίκαλα.
O Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Θωμά Γράφα στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα.