Τέλος ο Λεωνίδας Τριανταφύλλου απο Αγιά

Ο Τρικαλινός αποχώρησε απο την ομάδα της Λάρισας

Ο Λεωνίδας Τριανταφύλλου αποτέλεσε έναν από τους παίκτες που πρωταγωνίστησαν στην πορεία του Ερμή Αγιάς από την Β’ Εθνική στην καταξίωση της Α2, και πλέον, μετά από τρία χρόνια έφτασε η ώρα να αποχωρήσει από την Θεσσαλική ομάδα.

Ο ίδιος μέσω της προσωπικής του σελίδας ευχαρίστησε τον Ερμή, αλλά και τον πρόεδρο του, Θοδωρή Ριζούλη για τη συνεργασία :

«Μετά από τρία χρόνια η συνεργασία μου με την ομάδα της Αγιάς φτάνει στο τέλος της.. Ήταν τρία χρόνια αλληλοβοήθειας, αλληλοστήριξης, άψογης συνεργασίας, αγάπης, χαράς και πολλών άλλων όμορφων συναισθημάτων..

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους!

Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά τα χρόνια μαζί σας.. Ελπίζω να τα φέρει έτσι η ζωή ώστε κάποια στιγμή στο μέλλον να ξανασυνεργαστούμε…

Δεν θα μπορούσα να μην κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στον άνθρωπο που όλα αυτά τα χρόνια πασχίζει οικονομικά άλλα και ψυχολογικά ώστε η ομάδα της Αγιάς να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο..ΚΥΡΙΕ Ριζούλη Θοδωρή Rizoulis Apples σας ευχαριστώ πραγματικά για όλα…άνθρωποι σαν και εσάς πιστεύω πως σπανίζουν στο χώρο αυτό…

Καλή συνέχεια εύχομαι σε όλους σας με υγεία και δύναμη για να πετύχετε όλους τους στόχους που ξερω πολύ καλά ποιοι είναι…!!!

Υ.γ. Νιώθω μεγάλη τιμή που συνεργάστηκα με όλους τους προπονητές και συμπαίκτες  αυτά τα 3 χρόνια…εύχομαι στον καθένα σας ότι καλύτερο…

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω και την μεγαλύτερη μορφή του συλλόγου που έμενα προσωπικά μου δίδαξε πολλά πράγματα τόσο μπασκετικά όσο και προσωπικά..Σε ευχαριστώ για όλα ΝΕΣ….!!!»