Χαστούκι στην ΑΕΚ , πεντάρα ο Παναθηναϊκός – Ο ΠΑΟΚ καθάρισε και την Ξάνθη

Ο Παναιτωλικός κέρδισε με άνεση την ΑΕΚ και “φωνάζει” δικαίως για ένα ακόμα γκολ που κανείς δεν κατάλαβε γιατί ακυρώθηκε. Ήταν καλύτερος από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και πήρε μια πολύ εύκολη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που σχεδόν δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο. Η ΑΕΚ ήταν κάκιστη, έκανε σχεδόν μηδενικές ευκαιρίες και δεν άξιζε τίποτα  Με την εικόνα που είχε η ΑΕΚ στο ματς στο Αγρίνιο, ήταν δεδομένο πως δεν είχε ούτε την ψυχολογία, αλλά ούτε και την αγωνιστική δυνατότητα να αντιδράσει. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ουζουνίδης έβαλε τον Μπογέ στην θέση του Μπακασέτα και ο Μάνταλος πήγε δεξιά. Στη συνέχεια μπήκε ο Κλωναρίδης στην θέση του Άλεφ και η ΑΕΚ έμεινε με μοναδικό κόφτη τον Σιμόες. Ενώ η τελευταία κίνηση ήταν ο Γκάλο αντί του Μπακάκη. Καμία απ’ αυτές τις κινήσεις του Ουζουνίδη, δεν άλλαξε στο ελάχιστο την εικόνα της ΑΕΚ. Το γκολ που πέτυχε ο Σιμόες στο 77′ μετά από πάσα του Πόνσε και από θέση οριακή για οφσάιντ, ήταν και η μοναδική φάση που έκανε η Ένωση σ’ ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο. Παρόλο που η ΑΕΚ ήταν πίσω στο σκορ, αδυνατούσε ακόμα και να βρει τρόπο να απειλήσει. Και με εξαίρεση ένα σουτ του Μπογέ στο 65′, ο Παναιτωλικός κράτησε εύκολα την σπουδαία νίκη.

 Ο ΠΑΟΚ καθάρισε και την Ξάνθη

Ο ΠΑΟΚ  ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε δίκαια στο θετικό αποτέλεσμα. Οι Πρίγιοβιτς και Μαουρίσιο ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.
21:23
Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την 10η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα και εξακολουθεί να προπορεύεται στο βαθμολογικό πίνακα, διατηρώντας παράλληλα και το αήττητό του.

 

Σε περίπατο μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 5-1 στο ΟΑΚΑ παίζοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και έχοντας ως κορυφαίο τον Φεντερίκο Μακέντα ο οποίος σημείωσε δυο τέρματα και είχε και μια ασίστ.

Το τριφύλλι που δεν άφησε περιθώρια στους παίκτες της ομάδας της Ριζούπολης υπήρχαν φάσεις τις οποίες έκρυψε τη μπάλα με τους Χατζηγιοβάνη, Ινσούα και Γιόχανσον να έχουν επίσης καταπληκτική απόδοση με τον πρώτο να μοιράζει την ασίστ στο πρώτο γκολ ενώ οι δυο μπακ των πράσινων βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα.