“Καζάνι που βράζει” η ΑΕΚ – Οι φίλαθλοι τάριξαν στους παίκτες

Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρξουν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ μετά την οδυνηρή ήττα από τον Παναιτωλικό που αφήνει την πρωταθλήτρια 12 βαθμούς πίσω από την κορυφή και τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Ο κόσμος της Ένωσης πάντως ταξίδεψε στο Αγρίνιο για να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας και πικράθηκε από την ήττα και την εικόνα της ομάδας του, ζητώντας εξηγήσεις από τους ποδοσφαιριστές στο φινάλε όταν αυτοί πήγαν προς το μέρος του για να ευχαριστήσουν για τη στήριξη.

Προφανώς και οι οπαδοί δεν είχαν διάθεση για… χειροκροτήματα και κατανόηση, αφού η ΑΕΚ έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετρώντας μια ισοπαλία (0-0 με τον Παναθηναϊκό όπου θα μπορούσε να ηττηθεί βάσει εικόνας), μια εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο και το «χαστούκι» στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό. Έτσι, οι περισσότεροι οπαδοί δεν είχαν διάθεση για… κατανόηση αλλά ζητούσαν εξηγήσεις από τους εμφανώς απογοητευμένους και προβληματισμένους «κιτρινόμαυρους».

Την ίδια ώρα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν εμφανώς εκνευρισμένος. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, που δεδομένα είναι σε δύσκολη θέση μετά το νέο «ναυάγιο», έφυγε απευθείας για τα αποδυτήρια με το σφύριγμα της λήξης. Ο Εβρίτης τεχνικός δεν μίλησε, όπως συνηθίζεται, στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης που κάλυπτε τον αγώνα ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αποψινή (24/11) πιθανότατα θα είναι βραδιά μεγάλων εξελίξεων στην ΑΕΚ…