Χορταστική ισοπαλία στην…πλατεία

Έμειναν όρθιοι στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι

Ενα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής Super League πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη με τον Ατρόμητο να μένει όρθιος στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα ισοφαρίζοντας σε 2-2 με αυτογκόλ του Μπανανά στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Στο παιχνίδι εκτός από τα τέσσερα γκολ που μπήκαν είχαμε σωρεία χαμένων ευκαιριών και δυο δοκάρια για τους φιλοξενούμενους και θα μπορούσαμε να πούμε ότι το τελικό 2-2 ήταν δίκαιο με βάση την εικόνα των δυο ομάδων.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εκπληκτικό με τον Πανιώνιο να είναι καλύτερος μέχρι το 30′ και τον Ατρόμητο να ανεβάζει την απόδοση του στο τελευταίο τέταρτο. Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα τους αλλά από το 75′ μέχρι τη λήξη του αγώνα είδαμε ένα συγκλονιστικό φινάλε που έφερε και την ισοπαλία.

Ο Πανιώνιος για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έχασε πόντους στις καθυστερήσεις μιας αναμέτρησης με τον Ανιγκό να μην μπορεί να το πιστέψει και με τη λήξη του αγώνα να μένει μόνος του απαρηγόρητος στον πάγκο όπου σκεφτόταν τι δεν πήγε καλά.

Από την άλλη ο Ατρόμητος παρέμεινε για οκτώ παιχνίδια αήττητος, πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της ευκαιρίας του, εκμεταλλευόμενος στο απόλυτο τις στημένες φάσεις. Το μοναδικό πρόβλημα για την ομάδα του Κάναντι πως για δεύτερο σερί ματς δέχθηκε δυο γκολ.

Γκολ: 30′ Κόρμπος, 88′ Μασούρας/35′ Κουλούρης, 93′ Μπανανά (αυτογκόλ)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Κότνικ, Κόσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κούρντι, Οικονομίδης (64′ Μανθάτης), Κεϊτά, Κόρμπος (72′ Πίρις), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι (77′ Τσιλούλης), Μασούρας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Γιαννούλης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς (87′ Ούμπιδες), Ουγκράι (78′ Κωτσόπουλος), Μούγιακιτς (69′ Βασιλακάκης), Μπρούνο, Κουλούρης.