Ποιοι πάνε στα Γιάννενα για τα φιλικά

Για μίνι τουρνουά του ΠΑΣ  που θα γίνει την Κυριακή

Τα πρωτα σημαντικά τεστ της νεάς περιόδου θα δώσει την Κυριακή η ομάδα των Τρικάλων με τη συμμετοχή στο τουρνουά του ΠΑΣ Γιάννενα. Ο Ντόστανιτς μετά την προπόνηση του Σαββάτου ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία κόπηκαν λόγω τραυματισμών  οι Γκατζολάρι, Ηλιάδης, Κατσαντώνης, Αλεξανδρής και Αλμπάνης. Αναλυτικά το δελτίο της ΠΑΕ αναφέρει…

Το πρωί του Σαββάτου έγινε η τελευταία προπόνηση του ΑΟ Τρίκαλα πριν το τουρνουά των Ιωαννίνων που θα γίνει την Κυριακή στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής.
Ο Ράκτο Ντόστανιτς ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν για την πρωτεύουσα της Ηπείρου και αυτοί είναι: Μαντιανί, Ράντι, Γιδόπουλος, Γιουκαρής, Γκόλιας, Γκότοβος, Γκουγκούδης, Θεολόγου, Κούλπας, Μακρίδης, Μυρσινιάς, Νιάρος, Πάνος, Πατσατζόγλου, Σιαλμάς, Σταματάκος, Συμελίδης, Συριόπουλος, Ταϊρης, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Τσιμίκας, Κοντογεώργος, Μπαρτζιώκας, Μπουρούσης. Εκτός έμειναν με μικροπροβλήματα τραυματισμών οι Γκατζολάρι, Ηλιάδης, Κατσαντώνης, Αλεξανδρής και Αλμπάνης.
Η αναχώρηση της αποστολής θα γίνει στις 10.30 π.μ. από το δημοτικό στάδιο Τρικάλων.
Η σειρά των αγώνων για το μίνι τουρνουά που θα γίνει την Κυριακή 12/08 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής Ιωαννίνων ανάμεσα στις ομάδες του ΠΑΣ, της Παναχαϊκής και του ΑΟ Τρίκαλα.
Αναλυτικά:
17:45 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΤΡΙΚΑΛΑ
18:45 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ
19:45 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ