Ντόστανιτς: «Δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους»

37091433_1741721469214492_1456878504808284160_n

Συγκρατημένος εμφανίστηκε στις πρώτες δηλώσεις του ο νέος προπονητής της ομάδας

Αρχικά σημείωσε: « Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη. Μεγάλη ευθύνη για μένα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας αυτής της ομαδας.  Τα Τρίκαλα είναι μία πόλη που ζει για το ποδόσφαιρο και αυτό μου αρέσει. Η μόνη υπόσχεση που μπορώ να δώσω είναι ότι μέσα από την δουλειά μπορώ να πετύχω τον στόχο. Ο στόχος είναι  υψηλός, είναι και ο λόγος που ήρθα αλλά αν νομίζουμε ότι μόνο με τον Ράτκο γίνεται αυτό δεν είναι έτσι. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε για να βγει η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ».

Ζήτησε και την βοήθεια των φιλάθλων: «Χωρίς τους φιλάθλους δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα,. Να έρθουν να αγκαλιάσουν την ομάδα και θα δουν στο γήπεδο αποτελέσματα. Στο γήπεδο θα φανεί η φιλοσοφία μας, από την στιγμή που οι φίλαθλοι θέλουν ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο, αυτό θα κάνουμε».

Για τις μεταγραφές που έγιναν πριν συμφωνήσει με την ομάδα τόνισε: «Δεν θα ερχόμουν στην ομάδα αν δεν είχαμε την ίδια  φιλοσοφία. Τους περισσότερους παίκτες τους ξέρω. Οι πληροφορίες που έχουμε πάρει, τα στοιχεία που θέλαμε για  την κατηγορία μας έκαναν. Θέλουν βέβαια  δουλειά και μέσα από αυτή θα αποδειχτεί ότι δεν κάναμε λάθη».

2013