Ασύρματος συναγερμός για σπίτια

Οι συναγερμοί αποτελούν μία λύση την οποία επιλέγουν πολλές οικογένειες για να προστατέψουν την περιουσία τους.

Ο ασύρματος συναγερμός Smanos W020 εξασφαλίζει αξιόπιστη εποπτεία του χώρου σου με WiFi ευελιξία και θεωρείται ιδανικός για οικιακή χρήση. Σου παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις εύκολα και διακριτικά τα πάντα στον χώρο σου, με την βοήθεια των ασύρματων αισθητήρων που περιλαμβάνονται στην συσκευασία αλλά και πωλούνται ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Επιπλέον, όλα τα προϊόντα Smanos έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ασύρματη ευελιξία, την εύκολη και γρήγορη σύνδεση αλλά και την ασφάλεια. Έλεγξε τον ασύρματο συναγερμό μέσα από την φορητή σου συσκευή, χάρη στην εφαρμογή που διατίθεται δωρεάν για κατέβασμα σε iOS & Android λειτουργικό και ενημερώσου μέσω ειδοποιήσεων (push notifications) ανά πάσα στιγμή.

Χαρακτηριστικά:

Το μέλλον είναι εδώ

Απόλαυσε ασφάλεια και προστασία στον χώρο σου με τον ασύρματο συναγερμό W020 Smanos και σύνδεσε σε αυτόν μια μεγάλη ποικιλία αισθητήρων ανάλογα με τις ανάγκες σου! Διάλεξε ανάμεσα από αισθητήρες πόρτας/παραθύρου, πλημμύρας, καπνού, κίνησης, κωδικών κ.α. με την ασύρματη ευελιξία και σιγουριά της Smanos. Μπορείς να συνδέσεις ταυτόχρονα έως 10 τηλ/ρια και 30 αισθητήρες!

Έξυπνη ειδοποίηση

Ο W020 όταν ενεργοποιηθεί, περιλαμβάνει σειρήνα με ένταση τα 105 DeciBel (η μεγάλη έκθεση του ανθρώπου σε ήχους άνω των 95 dB μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη ακοής) και σου στέλνει ειδοποίηση για να δράσεις άμεσα αν χρειάζεται (μέρα-νύχτα) μέσω push notifications, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την δωρεάν εφαρμογή σε iOS & Android.