Ασύρματος συναγερμός για επίβλεψη του σπιτιού

Οι συναγερμοί αποτελούν την καλύτερη επιλογή για πολλές οικογένειες, οι οποίες θέλουν να προστατέψουν τα σπίτια τους από τους επίδοξους κλέφτες.

Ο ασύρματος συναγερμός Smanos W020 εξασφαλίζει αξιόπιστη εποπτεία του χώρου σου με WiFi ευελιξία και θεωρείται ιδανικός για οικιακή χρήση. Σου δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσεις εύκολα και διακριτικά τα πάντα στον χώρο σου, με την βοήθεια των ασύρματων αισθητήρων που περιλαμβάνονται στην συσκευασία αλλά και πωλούνται ξεχωριστά, ανάλογα με τις επιθυμίες σου.

Όλα τα προϊόντα Smanos έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ασύρματη ευελιξία, την εύκολη και γρήγορη σύνδεση αλλά και την ασφάλεια. Έλεγξε τον ασύρματο συναγερμό μέσα από την φορητή σου συσκευή, χάρη στην εφαρμογή που διατίθεται δωρεάν για κατέβασμα σε iOS & Android λειτουργικό και ενημερώσου μέσω ειδοποιήσεων.

Χαρακτηριστικά:

Ασφαλή επικοινωνία αισθητήρων

Ασφαλή επικοινωνία των αισθητήρων μεταξύ τους, χρονισμένη στα 868MHz για ασφάλεια και για μεγιστοποίηση του σήματος! Απόλαυσε προστασία στον χώρο σου γρήγορα και απλά, χωρίς τον χαμό των καλωδίων! Η συσκευή δέχεται και επιπλέον μπαταρίες 4x AA 1.5V LR6 σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, θα σε προστατεύει για επιπλέον 60 ώρες!

Διάλεξε αισθητήρες

Σου δίνετε η δυνατότητα να δημιουργήσεις εσύ κομμάτι κομμάτι την ασφάλεια του χώρου σου, ανάλογα με τις ανάγκες του! Βρες τους κατάλληλους αισθητήρες μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από την Smanos για να καλύψεις τις ανάγκες σου ασύρματα. Όλοι οι αισθητήρες είναι συμβατοί με τον κεντρικό συναγερμό, που απαιτείται για την σύνδεση στο Router σου και από εκεί στη φορητή σου συσκευή μέσω της εφαρμογής για τον απόλυτο έλεγχο.

Συμβατές Συσκευές: iOS & Android