Μπαταγιάννης: “Ακόμη και μόνος θα φτάσω στο τέλος!”

28378283_10212530251514925_3257151876238921055_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γυρίζει και δεν βλέπει δίπλα του κανέναν…

Με μία ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα  στο Facebook ο Δημήτρης Μπαταγιάννης δηλώνει ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος ακόμη και μόνος. Τι εννοεί ο ….ποιητής και σε ποιους απευθύνεται;

Ένα πρώτο παράπονο έχει απο τους  φιλάθλους οι οποίοι και χθες ήταν λίγοι στο γήπεδο. Μπορεί σε κάποιους να τους φάνηκε τσουχτερό το εισιτήριο αλλά μετά απο δύο νίκες σε ντέρμπι περίμενε προφανώς περισσότερο κόσμο. Και με βάση το αποτέλεσμα και τις λιγοστές ελπίδες για κάτι καλύτερο στην συνέχεια αντιλαμβάνεται κανείς ότι η προσέλευση θα μειωθεί ακόμη περισσότερο.

Ο Δημήτρης Μπαταγιάννης νιώθει και μόνος του διοικητικά. Τον πρόεδρο Ανδρέα Μπέκιο πάει καιρός που έχουμε να τον δούμε στα Τρίκαλα. Ήταν ο συγγραφέας της περίφημης ανακοίνωσης μετά την ήττα από τον Κισσαμικό που δημιούργησε αλγεινές εντυπώσεις στον χώρο των φιλάθλων αλλά παραμένει απών.

Τέλος ο Δημήτρης Μπαταγιάννης θα πρέπει να τα βάλει και με όσους συμβουλεύεται στο θέμα των μεταγραφών. Έφερε μία καραβιά παίκτες το καλοκαίρι, ξεφόρτωσε τους μισούς τα Χριστούγεννα και έφερε άλλος εκ των οποίων ελάχιστοι προσφέρουν ενώ ο πιο ακριβοπληρωμένος (Ντακόλ) έμεινε στην εξέδρα γιατί σε όσα ματς έπαιξε δεν θύμιζε σε τίποτα τον παλιό καλό εαυτό του.

 

 

 

 

 

 

κόμα και μόνος θα φτάσω στο τέλος