Εντυπωσιακός επώνυμος βραστήρας

Βρες εδώ βραστήρας νερού αποτελεί μια από τις καινοτόμες ηλεκτρικές συσκευές, οι οποίες έχουν απλοποιήσει τα πράγματα τόσο για τα νέα, όσο και για τα παλαιότερα σπίτια τα τελευταία χρόνια. Στο εμπόριο θα βρείτε τέτοιου είδους οικιακές συσκευές σε προσιτές τιμές και σε διάφορα χρώματα, προκειμένου να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στα θέλω σας.

Ο Kenwood Βραστήρας kMix ZJX650RD διαθέτει εντυπωσιακό και μοντέρνο σχεδιασμό. Ένας βραστήρας πρέπει να είναι πρωτίστως λειτουργικός, αλλά ο kMix ZJX650RD βραστήρας της Kenwood καταφέρνει και μαγνητίζει τα βλέμματα χάρη στην κομψή του σχεδίαση.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός και το κόκκινο χρώμα του βραστήρα kMix ZJX650RD τον καθιστά μια μοναδική επιλογή για την κουζίνα σου. Εκτός από κομψό σχεδιασμό διαθέτει και πολύ ισχυρά χαρακτηριστικά. Έχει ισχύ 2200W, αποσπώμενο ανοξείδωτο φίλτρο για εύκολο καθαρισμό, χωρητικότητα 1lt και ένδειξη στάθμης νερού.

Έχει αποσπώμενη μεταλλική του βάση με δυνατότητα περιστροφής 360ο, ενώ το βολικό καπάκι με πλήκτρο ανοίγματος καθιστά εύκολη την χρήση του βραστήρα. Επίσης διαθέτει παράθυρο ελέγχου στάθμης νερού για καθαρή ορατότητα, καλυμμένη αντίσταση και αυτόματη παύση λειτουργίας εάν ο βραστήρας δεν περιέχει νερό για μεγαλύτερη ασφάλεια στη χρήση του. Πρόκειται για έναν πολύ κομψό βραστήρα για τον πάγκο της κάθε κουζίνας.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Γενικά

Ισχύς: 2200W

Χωρητικότητα: 1lt

Υλικό σώματος: Ανοξείδωτο

Χρώμα: Κόκκινο

Αποσπώμενο ανοξείδωτο φίλτρο

Εργονομική λαβή Supergrip

Ένδειξη στάθμης νερού

Καλυμμένη αντίσταση

Αυτόματη παύση λειτουργίας

Περιστροφή βάσης 360ο

Καπάκι με πλήκτρο ανοίγματος