Βραστήρας για καθημερινή χρήση

Βρες εδώ βραστήρα, μία συσκευή που σας βοηθάει σε κάθε στιγμή που χρειάζεται να βράσετε νερό μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Επιπλέον, μπορείτε να καθαρίζετε τη συγκεκριμένη συσκευή πολύ εύκολα.

Ο Daily Collection Βραστήρας από την Philips 1, 5 L, 2400 W, Ένδειξη στάθμης νερού, Λευκό, Σπαστό καπάκι HD4646/00 αποτελεί μια ηλεκτρική συσκευή που απλοποιεί τα πράγματα στην κουζίνα κάθε νοικοκυριού. Το πλενόμενο φίλτρο κατά των αλάτων σας προσφέρει καθαρό νερό και επομένως καθαρότερα ροφήματα. Ο βραστήρας μπορεί να γεμίσει μέσω του στομίου ή μέσω του ανοιγόμενου καπακιού.

Η καλυμμένη αντίσταση από ανοξείδωτο ατσάλι εξασφαλίζει γρήγορο βρασμό και εύκολο καθαρισμό. Το καλώδιο τυλίγεται γύρω από τη βάση, έτσι ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα το βραστήρα στην κουζίνα σας. Επιπλέον, το σπαστό καπάκι με μεγάλο άνοιγμα για εύκολο γέμισμα και καθαρισμό, και αποφυγή επαφής με τον ατμό. Οι ευανάγνωστες ενδείξεις στάθμης νερού και στις δύο πλευρές, καθιστούν τον ηλεκτρικό βραστήρα Philips ιδανικό τόσο για δεξιόχειρες όσο και για αριστερόχειρες.

Το κουμπί στο καπάκι δεν θερμαίνεται, για να μπορείτε να το αγγίζετε με ασφάλεια. Το αποσπώμενο φίλτρο micro-mesh στο στόμιο περιορίζει όλα τα σωματίδια αλάτων με μέγεθος > 200 μικρομέτρων και εξασφαλίζει ότι το νερό που βάζετε στο φλιτζάνι σας είναι καθαρό.

Τέλος, το σύστημα πολυασφάλειας κατά του βρασμού χωρίς νερό, με αυτόματη απενεργοποίηση όταν το νερό είναι έτοιμο ή όταν ο βραστήρας σηκώνεται από τη βάση.