Συμπλήρωμα διατροφής με σύνολο βιταμινών Β

Οι βιταμίνες https://www.ifarmacy.gr/vitamines/ του συμπλέγματος Β αποτελούν μία σειρά από πολύ σημαντικές ουσίες για την ομαλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, αφού συμμετέχουν σε ένα ευρύ πλήθος διεργασιών σε καθημερινή βάση.

Το New Roots Ultra B Complex 100mg 60caps είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με σύνολο βιταμινών Β, που διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία των 60 καψουλών. Το Ultra B Complex συμβάλλει στην αντιμετώπιση στρεσογόνων και αγχωτικών καταστάσεων.

Διασφαλίζει την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, ενώ αποτελεί παράγοντα παραγωγής ενέργειας. Αφομοιώνεται πλήρως από τον οργανισμό και δρα τάχιστα, ενώ δεν προκαλεί καθόλου εξάψεις, χάρη στη λειτουργική νιασίνη που περιέχει.

Ο συνδυασμός των βιταμινών του συμπλέγματος Β, η λειτουργική νιασίνη και η χολίνη, που απορροφάται άμεσα και πλήρως από τον οργανισμό, το καθιστούν χρήσιμο σκεύασμα για την υποστήριξη του νου και του σώματος, όπως επίσης και του καρδιαγγειακού, νευρικού και πεπτικού συστήματος.

Δεν περιέχει τεχνητή γεύση ή χρώμα, άμυλο, συντηρητικά, ζάχαρη, σιτάρι, μαγιά, γλουτένη, αυγό, αλκοόλη, γαλακτοκομικά ή κοινά αλλεργιογόνα. Χορηγείται μόνο σε ενήλικες, με την ημερήσια συνιστώμενη δόση να είναι μία κάψουλα μαζί με το γεύμα.

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη λήψη του προϊόντος, εφόσον λαμβάνετε σουλφοναμίδες. Διακόψτε τη χρήση εάν παρουσιαστεί υπερευαισθησία και μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Το προϊόν δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία κάποιας ανθρώπινης νόσου και είναι αρκετά ευαίσθητο στην υγρασία, για αυτό πρέπει να το διατηρείτε σε ξηρό μέρος.