Απαλή αντηλιακή κρέμα για το πρόσωπο και το σώμα

Η αντηλιακή κρέμα https://www.mamacorner.gr/cat/antiliaki-krema αποτελεί ένα απαραίτητο μέσο προστασίας για μικρούς και μεγάλους που επιθυμούν να απολαύσουν τον ήλιο. Τα νέας γενιάς προϊόντα περιέχουν μεγαλύτερα ποσοστά φυσικών συστατικών.

Η Pharmasept Tol Velvet Protective Sun Cream με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF50+ διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία των 150ml. Η απαλή αντηλιακή κρέμα προσώπου και σώματος είναι σχεδιασμένη να προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από τον ήλιο σε κανονικές, ευαίσθητες και βρεφικές επιδερμίδες. Διαθέτει ευρέος φάσματος φίλτρα, τα οποία παρέχουν πλήρη προστασία από τη UVA, UVB και IR ακτινοβολία.

Τα αντηλιακά φίλτρα ευρέος φάσματος εξασφαλίζουν πολύ υψηλή προστασία SPF 50+ από την υπεριώδη και υπέρυθρη ηλιακή ακτινοβολία (UVA / UVB / IR) και είναι κατάλληλα ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες ή βρεφικές επιδερμίδες. Είναι πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα, φυσικά πολυακόρεστα και βιταμίνες που ενυδατώνουν, καταπραΰνουν και προστατεύουν την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα.

Τα Ω3-Ω6 δημιουργούν ένα φιλμ προστασίας που μειώνει την απώλεια υγρασίας από το δέρμα. Το εκχύλισμα αλόης αποτελεί πηγή βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων, που προσφέρει καταπραϋντική και απαλυντική δράση.

Το έλαιο χαμομηλιού, η βιταμίνη Ε και η αλλαντοΐνη προστατεύουν από ερεθισμούς και κοκκινίλες και ενισχύουν την ελαστικότητα και απαλότητα του δέρματος. Τέλος, οι OGT φυτικοί οξυγονοποιημένοι εστέρες που εξάγονται με ειδική επεξεργασία από το αραβοσιτέλαιο, διακρίνονται για τις ευεργετικές τους ιδιότητες, ενισχύοντας την αναδόμηση της επιδερμίδας και προσφέροντας ισχυρή καταπραϋντική δράση.