100% φυτική προστασία

Τα αντηλιακά δείκτης προστασίας https://www.parapharmacie.gr/cat/antiliaka-deiktis-prostasias μεσαίο ή υψηλό είναι αυτά που προτιμούν οι περισσότεροι καταναλωτές. Το ίδιο ισχύει και σε ό,τι αφορά τις προτάσεις των δερματολόγων. Τα νέας γενιάς προϊόντα περιέχουν περισσότερα φυσικά συστατικά, τα οποία κάνουν τη διαφορά.

Η RosVeda Sunscreen SPF30 100% Φυτική Σύνθεση Αντηλιακής Κρέμας Προσώπου Σώματος Υψηλής Προστασίας διατίθεται στο εμπόριο σε συσκευασία των 120 ml. Το συγκεκριμένο 100% φυτικό και βιολογικό προϊόν προφυλάσσει το δέρμα από τις παρενέργειες του ήλιου, την υπεριώδη ακτινοβολία, τον άνεμο, τη θερμότητα και συμβάλλει στην αντιμετώπιση ελαφρών εξανθημάτων και εγκαυμάτων από τον ήλιο.

Αποτελεί μία αποτελεσματική ασπίδα για το σώμα, προστατεύοντας το από την εισβολή μικροβίων και άλλων επιβλαβών στοιχείων, ενώ διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο. Ταυτόχρονα αναζωογονεί και ανανεώνει την επιδερμίδα. Είναι αδιάβροχο, διαφανές και απορροφάται αμέσως, χωρίς να αφήνει κανένα ίχνος λιπαρότητας στο δέρμα.

Χρησιμοποιείται καθημερινά κατά την διάρκεια της ημέρας και είναι ιδανικό για βρέφη και παιδιά, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους του δέρματος. Δεν περιέχει συνθετικά ή χημικά συστατικά. Τέλος, προσφέρει αντιγηραντική δράση, μειώνει τις ρυτίδες, γραμμές έκφρασης και τις κηλίδες γήρανσης. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις ή παρενέργειες.

Περιέχει:

Natural Purified Spring Water: Βάση συστατικών.

Coco/Palm Cetearyl alcohol: Μαλακτική βάση, φορέας συστατικών.

Aloe Vera Gel: Αποτοξινωτικό, ενυδατικό, προστατευτικό, θεραπευτικό.

Burnt Zinc Oxide: Προστατευτικό, θεραπευτικό, φυσικό αντηλιακό.

Glycyrrhiza Glabra: Φυσικό αντηλιακό για την υπεριώδη ακτινοβολία.

Lactic Acid: Ενυδατικό, μαλακτικό, ρυθμιστής pH.

Glycerol Vegetalis: Ενυδατικό, υγραντικό.