Αντηλιακή προστασία με χρώμα για σκούρα απόχρωση

Τα αντηλιακά προσφορές https://www.ifarmacy.gr/tag/antiliaka-prosfores/ αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους καταναλωτές (άνδρες και γυναίκες) επιθυμούν να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα σε συμφέρουσες τιμές.

Το Bioderma Photoderm Max Aquafluid Teinte Doree με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF50+ είναι μία αντηλιακή κρέμα, που εκτός από προστασία από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, προσφέρει στην επιδερμίδα και χρώμα με σκούρα απόχρωση, σε συνδυασμό με μια λεπτόρρευστη φωτοπροστασία. Θα το βρείτε στο εμπόριο σε συσκευασία των 40ml.

Παρέχει στο δέρμα βέλτιστη προστασία από UVA/UVB ακτινοβολία και παράλληλα από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι η  εξαιρετικά λεπτόρρευστη φωτοπροστασία με χρώμα (σκούρα απόχρωση), η οποία διεγείρει το σύστημα αυτοάμυνας του δέρματος.

Θεωρείται κατάλληλο προϊόν για όλους τους τύπους δέρματος. Προστατεύει την επιδερμίδα από ηλιακά εγκαύματα, δυσανεξία στον ήλιο κ.ά. Ενεργοποιεί τις φυσικές άμυνες του δέρματος, προστατεύει από τους κινδύνους της κυτταρικής βλάβης. Επιπλέον, καταπολεμά την πρόωρη γήρανση.

Έχει εξαιρετικά λεπτόρρευστη υφή, που χαρίζει στην επιδερμίδα μη λιπαρό, ματ αποτέλεσμα, χωρίς να αφήνει ίχνη. Χάρη στο ειδικό του σωληνάριο με ρύγχος, διευκολύνεται η εφαρμογή. Είναι προϊόν με άριστη ανοχή.

Το 99,8%  των κυττάρων του δέρματος προστατεύονται χάρη στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Cellular Bioprotection. Τα σύγχρονα συστήματα φίλτρων που περιέχει, παρέχουν αποτελεσματική και ασφαλή προστασία. Απλώστε ομοιόμορφα αρκετή ποσότητα του αντηλιακού στα εκτεθειμένα στον ήλιο σημεία του δέρματος, περίπου μισή ώρα πριν βγείτε έξω.