Φροντίδα της παιδικής επιδερμίδας από την Rontis

Όλες οι μεγάλες εταιρείες καλλυντικών έχουν κάθε καλοκαίρι ως κύριο στόχο τη βελτίωση της σύνθεσής και της υφής που υπάρχουν στα παιδικά αντηλιακά, ώστε να προσφέρουν πιο αποτελεσματική και ασφαλή προστασία στην ευαίσθητη επιδερμίδα τους.

Το παιδικό δέρμα είναι πιο λεπτό και πιο ευαίσθητο σε σχέση με αυτό των ενηλίκων, κάτι που το κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο τόσο στις ακτίνες του ηλίου, όσο και στη ρύπανση του περιβάλλοντος. Επιπλέον, είναι γνωστό πως σχεδόν όλα τα παιδιά από μικρή ηλικία, έχουν την τάση να παίζουν με τις ώρες στην παραλία ή στη θάλασσα, οπότε η χρήση ενός καλού και αποτελεσματικού αντηλιακού, το οποίο θα ανανεώνεται συχνά, είναι επιβεβλημένη.

Ωστόσο, εξίσου επιβεβλημένη θεωρείται και η φροντίδα των παιδιών μετά την έκθεση τους στον ήλιο, προκειμένου να ενυδατωθεί σωστά η επιδερμίδα τους και να αποφευχθούν πιθανά ηλιακά εγκαύματα ή κοκκινίλες.

Το Rontis Novalou Baby Body Milk είναι ένα βρεφικό γαλάκτωμα σώματος, το οποίο κυκλοφορεί στην αγορά σε συσκευασία των 200ml. Πρόκειται για ένα ήπιο Baby Body Milk, που θεωρείται ιδανικό για εφαρμογή στο ευαίσθητο δέρμα των βρεφών και των παιδιών, κατάλληλο για εφαρμογή μετά την έκθεση στον ήλιο και όχι μόνο.

Θεραπεύει και προλαμβάνει τους ερεθισμούς που προκαλούνται από τον ήλιο, το κρύο, τον αέρα και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Είναι δερματολογικά ελεγμένο προϊόν και υποαλλεργικό με φυτικά εκχυλίσματα.