Σιαφαρικας: “Ευχομαι νά’ ναι καλύτερη μέρα για τον Σύλλογο”

siafarikasΔιαβάστε τη γραπτή δήλωση του πρωην προέδρου του Αιόλου

Με γραπτή δήλωση τοποθετήθηκε ο Δημήτρησς Σιαφαρίκας και ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον της ομάδας. Αναλυτικά…

 

«Αγαπητοί φίλαθλοι.
Πριν από λίγο καιρό ο Κος Ρουσιαμάνης μου ζήτησε , μέσω του δικηγόρου μου, να παραχωρήσω το σύνολο των μετοχών που κατείχα από την πρώτη μέρα ίδρυσης της Αίολος Τρικάλων ΚΑΕ στον Κο Πολονύφη τον οποίο δεν γνώριζα ούτε γνωρίζω προσωπικά.
Σεβόμενος, από την μεριά μου, την συμφωνία κυρίων την οποία είχαμε κάνει την πρώτη μέρα που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την ΚΑΕ μαζί με τον Αχιλλέα Ρουσιαμανη καθώς και την ηθική πλευρά απέναντι στον άνθρωπο που χρηματοδοτεί τα τελευταία χρόνια τον σύλλογο, προχώρησα στην παραχώρηση των μετοχών στον άνθρωπο που μου υποδείχθηκε, η οποία θα ολοκληρωθεί με την υπογραφή του οριστικού συμβολαίου αλλά και την έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Πιστεύω ακράδαντα ότι και η νέα συμφωνία που έγινε την Κυριακή με μοναδικούς όρους, την παραμονή της ομάδας στα Τρίκαλα και το ενιαίο του συλλόγου, θα τηρηθούν επίσης, από τους παλιούς και τους νέους μετόχους.
Στην διαδρομή μου με τον σύλλογο από τα γήπεδα της ΕΣΚΑΘ μέχρι αυτά της Α1 γνωρίζετε όλοι ότι πάντα έβαζα τον εαυτό μου κάτω από τα συμφέροντα της ομάδας. Σας διαβεβαιώνω ότι το ίδιο έπραξα και τώρα με ότι αυτό συνεπάγεται σε προσωπικό κόστος, το οποίο άλλωστε ποτέ δεν υπολόγισα στην πορεία της ενασχόλησης μου με την αγαπημένη μου ομάδα. Θέλω να τονίσω ότι θα είμαι πάντα δίπλα στον Ερασιτέχνη και τα παιδιά της Ακαδημίας με όλες μου τις δυνάμεις, αλλά και δίπλα στη ΚΑΕ όποτε και αν αυτό μου ζητηθεί. Εύχομαι και ελπίζω η μέρα που ξημερώνει για τον σύλλογο να είναι καλύτερη.
Δημήτρης Σιαφαρίκας»