Στον Ολ. Βόλου συνεχίζει ο Βάντσικ

Τον πήρε μαζί του ο Τσιμπανάκος που έχει διοικητική θέση

 

Ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού Βόλου, Γιόζεφ Βάντσικ, έχει συνδέσει το όνομά του με τον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό στην σημερινή παρουσίασή του στο Πανθεσσαλικό από τους κ.κ. Μποτσιβάλη και Τσεκούρα θέλησε να αστειευτεί, λέγοντας ότι δεν τον πειράζει που η νέα του ομάδα φορά κόκκινο και άσπρο, αφού τα ίδια χρώματα φορούσε και η Εθνική Πολωνίας, στην οποία έπαιξε 52 παιχνίδια

Πρώτος πήρε τον λόγο και καλωσόρισε στην ομάδα τον Γιόζεφ Βάντσικ ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, κ. Μποτσιβάλης, που αφού καλωσόρισε τον μεγάλο άσο του παρελθόντος: «Είναι μία μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό Βόλου, τα λόγια είναι περιττά. Ο Γιόζεφ Βάντσικ έχει δοξάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει μία ιστορία ως προπονητής τερματοφυλάκων».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ. Τσεκούρας ανέφερε: Θέλω και εγώ εκ μέρους όλης της οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου να καλωσορίσω τον Γιόζεφ Βάντσικ στον σύλλογό μας, έναν άνθρωπο που τίμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο και έγινε παράδειγμα για τα νέα παιδιά. Το πρεστίζ της ομάδας ανεβαίνει, οι υποχρεώσεις του συλλόγου μας ανεβαίνουν και πιστεύω ότι τον Μάιο θα πανηγυρίσουμε την άνοδο, που θα είναι ένα μεγάλο δώρο για την ομάδα μας για τα 80 χρόνια. Ο κ. Βάντσικ θα αναλάβει και προπονητής τερματοφυλάκων των υποδομών του Ολυμπιακού Βόλου».

Από τη μεριά του ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού Βόλου υπογράμμισε:

«Ευχαριστώ για τα καλά λόγια και τους δύο προέδρους. Ο λόγος που ήρθα εδώ είναι ότι μίλησα και με τον πρόεδρο και με τον κ. Τσιμπανάκο, που έχουμε χρόνια φιλικές σχέσεις και μου άρεσε το project που έχουν φτιάξει και είναι ανώτερο από Β’ Εθνική. Μιλήσαμε και το καλοκαίρι, αλλά ήμουν στα Τρίκαλα και δεν μπορούσα να έρθω, αλλά τώρα που έφυγα από τα Τρίκαλα ο Ευριπίδης με πήρε τηλέφωνο. Νομίζω ότι το κόκκινο και το άσπρο που φοράει ο Ολυμπιακός δε με πειράζουν, γιατί και η Πολωνία φορούσε τα ίδια χρώματα και έχω παίξει 52 παιχνίδια με την Εθνική στη μεγάλη ομάδα. Η ομάδα αξίζει να γυρίσει στη Football τώρα που συμπληρώνει και 80 χρόνια και μελλοντικά στα μεγάλα σαλόνια. Υπόσχομαι καλή δουλειά.

Είμαι από τους πρώτους που απέκτησαν δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Α και τότε θα μπορούσε να γίνω προπονητής στη Σούπερ Λίγκα. Αλλά νομίζω με την εμπειρία μου μπορώ να βοηθήσω τα τμήματα ακαδημιών, αλλά καλύτερο είναι να κάνουμε τη δουλειά σωστά μ’ αυτό που ξέρουμε περισσότερο. Εγώ ξέρω τη δουλειά του τερματοφύλακα.

Έπαιξα 24 χρόνια επαγγελματικό ποδόσφαιρο και μπορώ να βοηθήσω και τους τερματοφύλακες που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα και τα ταλέντα. Μία άλλη αιτία που ήρθα είναι ότι ήξερα χρόνια τον Ευριπίδη και τον κ. Καβακά και πού έχει δουλέψει και νομίζω ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της».

Magnesiasports.gr