Σάρωσε τα βραβεία ο Κουσκουνάς!

ImageHandler2
Καλύτερος παίκτης και πρώτος σκόρερ, κορυφαίος προπονητής ο Βοσνιάδης.
Kαλύτερος ποδοσφαιριστής της Football League για τη σεζόν 2015/16 αναδείχθηκε ο Νίκος Κουσκουνάς των Τρικάλων, ενώ παρέλαβε και το βραβείο του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ψηφίστηκε ως ο καλύτερος προπονητής της Football League, ενώ ο Γενάδιος Ξενοδόχοφ πήρε το βραβείου του καλύτερου τερματοφύλακα και ο Γιάννης Μασούρας αυτό του καλύτερου νέου παίκτη. Κορυφαίος ξένος ποδοσφαιριστής της κατηγορίας ο Εμάνουελ Κονέ.

Αναλυτικά τα βραβεία και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Βραβείο Fair Play – Χανιά

Ο Πάρης Παλιάτσος, που εκπροσώπησε την Κρητική ομάδα, δήλωσε: «Νιώθω υπέροχα που εκπροσωπώ την πρώην ομάδα και τους πρώην συμπαίκτες μου. Εμείς απλά τηρήσαμε το fair play».

Κορυφαίος προπονητής Football League – Αλέκος Βοσνιάδης

Κατά την παραλαβή του βραβείου του, ο προπονητής των Τρικάλων, δήλωσε: «Ευχαριστώ τον ΠΣΑΠ και τους ποδοσφαιριστές για την τιμή που μου κάναμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτό το βραβείο από τα παιδιά που μας εκλέξανε. Να είστε όλοι καλά».

Πρώτος σκόρερ Football League – Νίκος Κουσκουνάς

Ο επιθετικός των Τρικάλων δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να είμαι εδώ. Ο στόχος δεν αλλάζει, ελπίζω να είμαι ξανά πρώτος σκόρερ».

Καλύτερος τερματοφύλακας Football League – Γεννάδιος Ξενοδόχοφ

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου του: «Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσο μεγάλους ποδοσφαιριστές. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΛ, αλλά και τους περσινούς συμπαίκτες μου γιατί χωρίς τη βοήθεια τους δεν θα ήμουν σήμερα εδώ».

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής Football League – Γιάννης Μασούρας

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, ανέφερε: «Πρώτα από όλα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ για τη γιορτή. Επίσης να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΛ που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ, τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν και να αφιερώσω το βραβείο στην οικογένεια μου».

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, υποστήριξε: «Η ΑΕΛ είναι η μοναδική περιφερειακή ομάδα που έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα. Είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικούμε τίτλους. Στη Λάρισα υπάρχει μια ιδιαίτερη ποδοσφαιρική κουλτούρα. Δεν τους νοιάζουν οι τίτλοι ως τίτλοι, αλλά να έρχονται μέσα από προσπάθεια. Οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές και χαίρομαι ιδιαίτερα για τον Γεννάδιο και τον Γιάννη Μασούρα. Πέρυσι ξεκινήσαμε με ένα συμβόλαιο και δημιουργήσαμε μία καινούργια ομάδα, κατακτώντας το πρωτάθλημα. Φέτος έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Αυτή η μεταβατική περίοδος είναι πολύ δύσκολή. Θα τα καταφέρουμε όμως. Συγχαρητήρια και στη NOVA».

Καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής Football League – Εμμάνουελ Κονέ

Ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής, ανέφερε: «Ευχαριστώ τους πάντες, τον Απόλλωνα, τους συμπαίκτες μου. Νιώθω κάτι ιδιαίτερο, αλλά και τιμή που βρίσκομαι ανάμεσα σας σήμερα».
Ο Νταβίντ Αγκάνθο, που έκανε τη βράβευση, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ. Είναι τιμή που βρίσκομαι εδώ, δεν ξεχνώ τα χρόνια που πέρασα στην Ελλάδα. Πέρασα υπέροχα όπως και κάθε φορά που έρχομαι στην Ελλάδα».

Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής Football League – Νίκος Κουσκουνάς

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές που με ψήφισαν. Επίσης να ευχαριστήσω τα Τρίκαλα», δήλωσε ο επιθετικός των Τρικάλων μετά την παραλαβή του δεύτερου βραβείου του.