«Πεντάρες» στην Ελευσίνα!!!

trikala

Σε ρυθμό ρελαντί ο ΑΟΤ έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση 

Με το άκρως εντυπωσιακό 0-5 τα Τρίκαλα πέρασαν από την Ελευσίνα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για το κύπελλο Ελλάδος. Μπορεί ο Πανελευσινιακός να μην παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μία ομάδα που παίζει στην ίδια κατηγορία με τον ΑΟΤ.

Τα πέντε γκολ δίνουν σοβαρό προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση που θα παιχτεί όπως όλα δείχνουν με την Λάρισα την οποία τα Τρίκαλα υποδέχονται στην έδρα τους.

Οι «κυανέρυθροι» στο ντεμπούτο του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο απέκτησαν ψυχολογία εν΄ όψει της πρεμιέρας στον Εύοσμο και το μόνο μελανό σημείο ήταν ο τραυματισμός του Σαρακατσάνου ο οποίος έφυγε από το γήπεδο πριν συμπληρωθεί το ημίωρο.

Δύο γκολ για τον ΑΟΤ σημείωσε ο Νίκος Κουσκουνάς που συνεχίζει να σκοράρει κατά ριπάς εναντίον της παλιάς του ομάδας. Είχε σημειώσει τρία γκολ πέρυσι εναντίον του Πανελευσινιακού και με το «καλημέρα» άλλα δύο φέτος. Ο Μπαϊκαρά και ο Γιαννιτσάνης πέτυχαν δύο ωραία γκολ ενώ το 0-3 είχε σημειώσει στην εκπνοή του ημιχρόνου με αυτογκολ ο Τσούπρος μετά από εκτέλεση φάουλ του Σερτζίνιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανελευσινιακός: Στεργιώτης, Ζέλιος, Κωνσταντινίδης, Αρβανίτης, Τσούπρος (46′ Ιορδανίδης), Κωστόπουλος (59′ Στόγιος), Καμπούρης, Δημόπουλος, Σταματάκης, Ρόκας, Ταμπάκης (46′ Γραικός)

ΑΟ Τρίκαλα: Παπαδόπουλος, Ριζογιάννης, Νιάρος, Σαρακατσάνος (30′ λ.τρ. Λεάντρο), Βέρτζος, Μουμίν, Χασομέρης, Σερτζίνιο, Κουσκουνάς (72′ Μπαϊκαρά), Στεφάνοβιτς, Μίνγκας (66′ Γιαννιτσάνης)

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Γκάμαρης (Αθηνών) με βοηθούς τους κ.κ Μήταρης (Αν. Αττικής), Τζάκος (Αθηνών)

Το παιχνίδι όπως το μετέδωσε το sportrikala.gr:

3′ Κεφαλιά του Τσούπρου στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου

(*) Ελάχιστοι φίλαθλοι είναι στο γήπεδο, ανάμεσα τους καμιά 20αριά Τρικαλινοί. Οι οργανωμένοι του Πανελευσινιακού είναι μόλις …οχτώ αλλά κάνουν αρκετή φασαρία! Μετά το γκολ ακούγονται και οι Τρικαλινοί φίλαθλοι που φωνάζουν ρυθμικά “Τρίκαλα”.

8′ Σουτ του Χασομέρη δεν ανησυχεί τον Στεργιώτη

ΓΚΟΟΟΟΛ Στο 12΄ο Κουσκουνάς μετά απο ασίστ του Νιάρου ανοίγει το σκορ!!! 0-1

(*) Ο Κουσκουνάς πέρυσι πέτυχες τρία γκολ εναντίον της παλιάς του ομάδας, του Πανελευσινιακού, ανοίγει νωρίς νωρίς λογαριασμό και φέτος!

(*) Για τον 1ο όμιλο στον άλλο αγώνα που έγινε χθες ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Λάρισα με 2-0.

(*) Απο τον Οκτώβριο του 1997 έχει να νικήσει ο Πανελευσινιακός τα Τρίκαλα στην Ελευσίνα σε επίσημο αγώνα.

22′ Μετά απο κεφαλιά του Μουμίν ο Ζέλιος απομακρύνει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή

23′ ΓΚΟΟΟΟΛ 0-2 ο Κουσκουνάς με ωραία προσωπική ενέργεια και σουτ!!! Ξέρει καλά το γήπεδο (36 γκολ σε δύο περιόδους με τον Πανελευσινιακό) και σκοράρει κατά ριπάς πιστοποιώντας ότι είναι η πιο αξιόπιστη λύση του ΑΟΤ στην επίθεση

(*) Πριν συμπληρωθεί το ημίωρο αναγκαστική αλλαγή για τον ΑΟΤ καθώς ο Αχιλλέας Σαρακατσιάνος δεν μπορεί να συνεχίσει και στην θέση του περνάει ο Λεάντρο. Το περιβραχιόνιο πηγαίνει στον Ριζογιάννη.

43′ Διπλή μεγάλη ευκαιρία για το 0-3. Ο Τσούπρος πάνω στην γραμμή έδιωξε ασθενές πλασέ του Μίνγκα ενώ στην συνέχεια ο Κουσκουνάς σούταρε άουτ απο εξαιρετική θέση. Τα Τρίκαλα ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι

44΄ Νέα καλή στιγμή, σουτ του Χασομέρη πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Στεργιώτη

45′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ Μετά απο φάουλ του Σερτζίνιο η μπάλα βρίσκει τον Τσούπρο ο οποίος την στέλνει άθελα του στα δίχτυα της ομάδας, του, 0-3, και οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια

54′ Κάρτα στον Μίνγκα

56′ Σουτ του Χασομέρη ελάχιστα άουτ

68′ Σουτ Γιαννιτσάνη μπλοκάρει ο Στεργιώτης

70’Σουτ Κουσκουνά άουτ

78′ ΓΚΟΟΟΟΛ 0-4 απο τον Μπαϊκαρά με ωραίο σουτ

84΄ Νέα καλή στιγμή για ΑΟΤ με Γιαννιτσάνη το σουτ του οποίου βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι

86′ Και πάλι ο Γιαννιτσάνης απο κοντά δεν μπορεί να σκοράρει

89′ ΓΚΟΟΟΟΛ Ο Γιαννιτσάνης με σουτ έξω απο την περιοχή σημειώνει το 0-5, πανηγυρίζει χαλαρά το γκολ απέναντι στην παλιά του ομάδα