Κούγιας : «Κουμάντο Νύκταρης, Κολοβός, Τσιμπανάκος»

ImageHandler2.ashx

Με νέες δηλώσεις για Τσιμπανάκο αλλά και με υπονοούμενα ξαναχτύπησε ο Κούγιας

Ο Κούγιας ανέφερε , ότι δεν έχει τίποτα με την ομάδα των Χανίων και σημείωσε ότι: «Είναι αδιανόητο για μένα σε μια τέτοια ιστορική ομάδα να ανέχονται να κάνουν κουμάντο ένας Νύκταρης, ένας Κολοβός, ένας Τσιμπανάκος και αυτός που κρύβεται από πίσω τους».

Αναλυτικά η δήλωση Κούγια:

«Αναγκάζομαι να κάνω αυτή την τοποθέτηση επειδή αυτό το υποκείμενο ο Ηρακλής Νύκταρης, που του επιτρέπουν οι ανύπαρκτες ποδοσφαιρικές αρχές να ασχολείται με το ποδόσφαιρο και να κάνει «κουμάντο» σε ιστορικές ομάδες που δυστυχώς βρίσκονται υπό κατάρρευση και σε οικονομική εξάρτηση από άλλους κακοποιούς του ποδοσφαίρου, δημοσιοποίησε στα διάφορα ΜΜΕ ένα νέο επεισόδιο το οποίο συνέβη αυτή τη φορά στο διεθνές αεροδρόμιο των Χανίων και πάλι σε χώρο που δεν υπήρχε κανένας αστυνομικός παρά μόνο επιβάτες.

Το συγκεκριμένο υποκείμενο και πάλι, μπροστά σε μητέρες, μικρά παιδιά, παππούδες, γιαγιάδες και ανυποψίαστους επιβάτες, άρχισε ένα χυδαίο υβρεολόγιο εις βάρος μου κι επειδή τον αντιμετώπισα με αδιαφορία και ψυχραιμία αποθρασύνθηκε και για άλλη μια φορά προσπάθησε να με χτυπήσει ύπουλα όταν του γύρισα την πλάτη.

Αυτό συνέβη μέσα στο λεωφορείο που με μετέφερε στο αεροπλάνο για να επιστρέψω από τα Χανιά στην Αθήνα μετά από δικαστήριο που είχα στην Κρήτη για υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Εκείνο το οποίο δεν αναφέρει ο Νύκταρης είναι η «συζήτηση» που είχε όταν επέστρεψε στην Αθήνα και μάλιστα σε μια απόμερη γωνιά μέσα στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Εκεί που υποσχέθηκε ότι δεν θα με ξαναενοχλήσει ποτέ. Αυτό το υποσχέθηκε σε κάποιους πολύ σοβαρούς ανθρώπους και είμαι βέβαιος ότι θα τηρήσει την υπόσχεσή του, γιατί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση με παρανόμους τύπου Νύκταρη αλλά εφαρμόζουν πάντοτε το νόμο.

Βεβαίως γι’ αυτό το νέο επεισόδιο θα ενημερώσω όλες τις αρμόδιες αρχές. Βεβαίως ο εκβιασμός που μου γίνεται να σιωπήσω γι’ αυτά που γίνονται στη Football League δεν θα περάσει και είμαι βέβαιος ότι αυτή η επικίνδυνη συμπεριφορά, αυτών που βάζουν τον Νύκταρη να κάνει αυτά που κάνει και η οποία έχει ήδη αρχίσει να αντιμετωπίζεται από τα θεσμικά όργανα, θα σταματήσει.

Σε καμία περίπτωση δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με τους ανθρώπους των Χανίων, με τους οποίους παραδοσιακά είμαι φίλος, αλλά επιτέλους πρέπει και αυτοί κάτι να κάνουν για να μη δυσφημείται η ιστορική ομάδα τους από τέτοιες συμπεριφορές.

Είναι αδιανόητο για μένα σε μια τέτοια ιστορική ομάδα να ανέχονται να κάνουν κουμάντο ένας Νύκταρης, ένας Κολοβός, ένας Τσιμπανάκος και αυτός που κρύβεται από πίσω τους».