Βαζάκας: Ανήθικη- ανέντιμη η ανακοίνωση Λαμίας

b5bd9027b77762c68aae0ffd3b287608_L

Ο Γιώργος Βαζάκας με δηλώσεις του στον ΟΤΕ TV χαρακτήρισε ανήθικη και ανέντιμη τη ανακοίνωση της Λαμίας

 

«Ο λόγος είναι γιατί χάσαμε από τη Ζάκυνθο. Αν διαβάσετε την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ είναι σκοτεινή. Τι κατάλαβα εγώ από αυτό που διάβασα; Επειδή ξέρουν όλοι τη συμπάθεια που έχω στην ομάδα των Τρικάλων, υπάρχει μια αιχμή. Για την εντιμότητα του Βαζάκα κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα. Πώς παρασύρθηκε η διοίκηση της Λαμίας να πει αυτό το πράγμα, θα το δούμε στη διάρκεια.

Η καταγγελία που έκανε η διοίκηση της Λαμίας είναι πάρα πολύ σοβαρή. Μιλάει γενικά και σε ένα σημείο μιλάει για τη δήλωση που είχα κάνει μετά το ματς με τα Τρίκαλα. Αυτό σημαίνει ότι όσοι ήμασταν στην αποστολή ήμασταν ανήθικοι. Το πρώτο πράγμα που έκανα εγώ ήταν να μιλήσω με τη διοίκηση και να ενημερώσει τον μεγαλομέτοχο, Πανουργιά Παπαϊωάννου να ανακαλέσει αυτή τη δήλωση, γιατί είναι ανέντιμη και ανήθικη.

Αν δεν την ανακαλέσει, θα δούμε και το παραπέρα. Είναι πάρα πολύ σοβαρή η καταγγελία. Δεν μπορεί να παίζει κανείς με το ήθος και την προσωπικότητα του καθενός. Μπορεί να πει ότι δεν είναι κάποιος καλός προπονητής ή καλός παίκτης. Δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα χωρίς να έχει στοιχεία για οποιονδήποτε ότι είχε ανήθικη σκέψη γι’ αυτό το παιχνίδι. Η Ζάκυνθος ήταν καλύτερη, χάσαμε. Τις ευθύνες παίρνει πάντα ο προπονητής. Πιστεύω ότι σύντομα θα είμαι σε άλλη ομάδα».

Από σήμερα στη Λαμία προπονητής αναλαμβάνει ο Δημήτρη Σπανός