Σκούπα Wet & Dry για να καθαρίζετε τα πάντα

Η σκούπα ηλεκτρική είναι μία συσκευή που συναντάμε σε κάθε νοικοκυριό στην εποχή μας. Τα νέας γενιάς μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά, υπόσχονται να σας προσφέρουν άψογη καθαριότητα, γρήγορα και εύκολα. Βρείτε το προϊόν που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες.

Η Fieldmann Wet & Dry FDU 2003-E Ηλεκτρική Σκούπα ανήκει σε μια κατηγορία ποιοτικών ηλεκτρικών συσκευών. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε η αφαίρεση του φίλτρου να είναι εύκολη, χωρίς να απαιτεί εργαλεία. Το επιχρωμιωμένο δοχείο είναι τριάντα λίτρων και η σκούπα είναι εφοδιασμένη με μια τροχοφόρο βάση, για τον ευκολότερο χειρισμό της.

Η ηλεκτρική σκούπα Fieldmann Wet & Dry FDU 2003-E ισχύος 1400 Watt για υγρό και στεγνό καθαρισμό είναι εξοπλισμένη με ένα βαμβακερό φίλτρο στερεών ινών, ικανό να συλλάβει ακόμα και τα πιο μικρά σωματίδια σκόνης. Είναι κατάλληλη και για απορρόφηση στάχτης. Έχει εξοπλιστεί με ένα πλαστικό σωλήνα 1.5m και διάφορα αξεσουάρ, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση, όταν καθαρίζετε την αυλή, το γκαράζ, το εργαστήριο ή το αυτοκίνητο.

Χαρακτηριστικά

Ενεργειακή Κλάση: B

Απόδοση Καθαρισμού σε Χαλιά: D

Απόδοση Καθαρισμού σε Σκληρό Δάπεδο: B

Ισχύς: 1400 Watt

Χωρητικότητα: 30 lt

Επίπεδο Θορύβου: 80 db

Απορρόφηση: Στερεών – Υγρών – Στάχτης

Τάση/Συχνότητα: 230 V / 50 Hz

Μεταλλικό δοχείο: 30 L

Πλαστικό σωλήνα: 1,5 m

Πλαστικό σωλήνα επέκτασης (2x): 0.85 m

Ακροφύσιο δαπέδου (βούρτσα)

Κωνικό ακροφύσιο

Στρογγυλή βούρτσα

Εργαλείο δαπέδου με σπάτουλα

Απορροφά στάχτη έως 40°C