Σκουπάκι για γρήγορο καθάρισμα

Το σκουπάκι ανήκει σε μια κατηγορία μικρών, αλλά ιδιαίτερα αποδοτικών ηλεκτρικών συσκευών.  Όλα τα νέα νοικοκυριά αποκτούν ένα προϊόν τέτοιου τύπου προηγμένης τεχνολογίας. Στην αγορά θα βρείτε ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές, τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις αυξημένες ανάγκες και τις απαιτήσεις που έχει το καταναλωτικό κοινό.

Το Dyson HH V6 Trigger Σκουπάκι έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για δύσκολες εργασίες. Αφαιρεί τις τρίχες και την επίμονη βρωμιά χάρη στο συμπαγές ψηφιακό μοτέρ V6 Dyson και την τεχνολογία 2 Tier Radial Cyclone. Διαθέτει ισχυρό και συμπαγές ψηφιακό μοτέρ V6, σχεδιασμένο για ισχυρή απορροφητικότητα σε δάπεδα και χαλιά.

Παρέχει έως 20 λεπτά σταθερής απορροφητικότητας για τον καθαρισμό όλου του σπιτιού. Έχει τεχνολογία κυκλώνων 2 Tier Radial. Χάρη σε αυτή, 15 κυκλώνες δημιουργούν ισχυρές φυγόκεντρες δυνάμεις που παγιδεύουν τη μικροσκοπική βρωμιά. Είναι ασύρματο και δεν έχει περιορισμούς στην κίνηση κατά τη διάρκεια καθαρισμού.

Διαθέτει λειτουργία διπλής ισχύος. Λειτουργία Max για απαιτητικό καθάρισμα και ισχυρή λειτουργία για μεγαλύτερη διάρκεια σκουπίσματος. Παρέχει υγιεινό άδειασμα κάδου, αφού απομακρύνει τη σκόνη με ένα πάτημα. Χωρίς να χρειάζεται να έρθεις σε επαφή με τη σκόνη και τη βρωμιά. Τέλος, έχει μπαταρία ιόντων λιθίου, μεγάλης αντοχής για ισχυρή και σταθερή απορροφητικότητα.

Χαρακτηριστικά:

Ισχύς: 21.6 volt

Χωρητικότητα: 400 ml

Απορρόφηση: Στερεών

Εξαρτήματα: Εξάρτημα για γωνίες, εξάρτημα διπλής χρήσης με μεγάλο στόμιο

Βάρος σε Kg: 1,23

Χρώμα: Γκρί-Μεταλλικό

Επιπλέον: Τεχνολογία κυκλώνων 2 Tier Radial, ισχυρό ψηφιακό μοτέρ V6, έως 20 λεπτά σταθερής απορροφητικότητας, λειτουργία διπλής ισχύος, άδειασμα του κάδου με το πάτημα ενός κουμπιού

Εγγύηση Προμηθευτή: 2 έτη