Μοναδικό άρωμα χάρη στην καφετιέρα φίλτρου

Βρες εδώ καφετιέρα φίλτρου, μία συσκευή που κυκλοφορεί σε κάθε κατάστημα με ηλεκτρικά είδη. Θα τη βρείτε σε πολλά και διαφορετικά σχέδια, χρώματα και μοντέλα. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας γούστο.

Η BRAUN CaféHouse Pure Aroma Plus KF560 θα σας εντυπωσιάσει με την κομψότητα και την απλότητά της. Οι καφετιέρες CaféHouse είναι όλες εξοπλισμένες με το μοναδικό σύστημα OptiBrewSystem που προσφέρει βέλτιστη σχέση θερμοκρασίας, χρόνου παρασκευής και απόσταξης του καφέ – για τέλεια γεύση καφέ.

Διαθέτει μια σειρά από καινοτομίες, όπως στοπ ροής όταν αφαιρείται η κανάτα, αντιολισθητικό χερούλι, αποσπώμενη βάση φίλτρου, αποκλειστικό πλήκτρο για εύκολο άνοιγμα βάσης φίλτρου καφέ και γέμισμα καφέ, optiBrewSystem και αποθήκευση καλωδίου.

Χάρη στο αποκλειστικό πλήκτρο απελευθέρωσης φίλτρου, η υποδοχή του φίλτρου απελευθερώνεται για εύκολη εισαγωγή του φίλτρου καφέ και για γέμισμα με αλεσμένο καφέ. Επιπλέον, η μοναδική, ανοιχτή και αντιολισθητική λαβή της κανάτας έχει σχεδιαστεί ώστε να κάνει το σερβίρισμα του καφέ πιο εύκολο και άνετο.

Η καφετιέρα φίλτρου CaféHouse Pure Aroma Plus KF560 της Braun σας βοηθάει να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ γρήγορα, χωρίς κόπο και απόλυτη ασφάλεια.

Χαρακτηριστικά BRAUN CaféHouse Pure Aroma Plus KF560

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τύπος συσκευής: Καφετιέρα φίλτρου

Μέγιστη ισχύς: 1100 W

Αρ. φλιτζανιών έως: 10

Εξοπλισμός

Σύστημα φίλτρου: PureAqua Brita

Ειδικά χαρακτηριστικά:

Δείκτης στάθμης: Ναι

Λυχνία ένδειξης λειτουργίας: Ναι

Γενικά χαρακτηριστικά

Κατάλληλος τύπος καφέ: Φίλτρου

Χρώμα: Μαύρο

Περιλαμβάνει: 1 φίλτρο Brita

Εγγύηση κατασκευαστή: 2 Έτη