Ανδρικά Μπουφάν

Δες εδώ ότι τα μπουφάν ανδρικά είναι μία από τις πιο συνηθισμένες αγορές για μικρούς και μεγάλους στις μέρες μας. Στο εμπόριο θα βρείτε πολλά και ποιοτικά ρούχα στα μέτρα σας.

Το ανδρικό Μπουφάν ”Mr. Jonathan” Biston είναι μία υπέροχη επιλογή για να παραμείνετε στιλάτοι ακόμη και τις πιο κρύες χειμωνιάτικες ημέρες και νύχτες. Είναι ζεστό, πρακτικό, κομψό και άνετο.

Διαθέτει ενσωματωμένη κουκούλα, καφέ φόδρα και αρκετές τσέπες που το καθιστούν εξαιρετικά λειτουργικό. Το φερμουάρ στο στήθος είναι διακοσμητικό, αλλά διαθέτει άλλες πέντε εξωτερικές και μία εσωτερική τσέπη για να μεταφέρετε με άνεση και ασφάλεια τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Διαθέσιμα χρώματα: Μπλε Σκούρο

Σύνθεση: 100% Πολυεστέρας εξωτερικά & εσωτερικά

Το ανδρικό Μπουφάν “Rascal” Biston είναι μία φανταστική πρόταση για όσους και αυτή τη σεζόν θέλουν να παραμείνουν στη μόδα. Ένα υπέροχο ανοιξιάτικο μπουφάν, διαθέσιμο σε δύο all time classic αποχρώσεις.

Είναι λεπτό, με δύο τσέπες χειρός, μία στο στήθος, ενώ κλείνει με φερμουάρ και κουμπιά. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι το ζαρωμένο στιλ του. Θεωρείται κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Συνδυάστε το με φόρμες, τζιν και πολύχρωμα μπλουζάκια.

Διαθέσιμα χρώματα: Μαύρο & Γκρι

Σύνθεση: 100% Πολυεστέρας

 

Το ανδρικό Μπουφάν “Heaven” Biston αποτελεί μία στιλάτη πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας. Εξαιρετικής ποιότητας, ζεστό και άνετο, μπορεί να φορεθεί σε κάθε σας έξοδο. Είναι απόλυτα λειτουργικό χάρη στις εσωτερικές αλλά και στις εξωτερικές του τσέπες, καθώς και στην κουκούλα που διαθέτει. Θα σας ζεστάνει και θα αναδείξει το στυλ σας.

Διαθέσιμα χρώματα: Μαύρο & Χακί

Σύνθεση: 100% Νάιλον εξωτερικά & 100% Πολυεστέρας εσωτερικά