Έκοψε πίτα η Μπασκετική ΑΕΤ

received_160352021428160 received_160352678094761Στο Γυμναστήριο της Μπάρας η γιορτήΤην πίτα του 2018 έκοψε η ΑΕΤ BC  και στην μικρή γιορτή που διοργανώθηκε

Ο προπονητής και υπεύθυνος  ακαδημίας της ΑΕΤ  Γκότας Χρήστος, αναφέρθηκε στα τμήματα των ακαδημιών εξήρε το έργο των προπονητών και των μελών της Διοίκησης για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την ενίσχυση κι εξέλιξη του τμήματος καθώς επίσης και την καλή πορεία της ανδρικής ομάδας.

Ο ίδια ευχαρίστησε και  την  Εφη Λεβέντη πρώην αντιδήμαρχο αθλητισμού για το έργο της σε όλους τους αθλητικούς χώρους  αλλά ιδιαίτερα για τις παρεμβάσεις που έκανε στο ΕΑΚ ΜΠΑΡΑΣ και τίμησε ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Αλέξανδρος  Κονταξής.

Η  πρόεδρος της ομάδας ΑΕΤ BC Ευστρατία Δουκέλλη θα ήθελε να ευχαριστήσει του χορηγούς :

Τεχνική Εταιρεία ΝΤΟΥΡΛΙΟΣ (κατασκευαστική εταιρεία) που είναι κοντά μας στην ακαδημία ο κεντρικός μας χορηγός (και στην καινούργια αγωνιστική περίοδο  θα είναι και στο ανδρικό τμήμα).Την ταβέρνα ‘’ΛΑΔΟΦΑΝΑΡΟ’’ Αντώνης Πλιάτσικας που είναι κοντά μας από την αρχή που έχουμε την ομάδα μπάσκετ ΑΕΤ  και διανύουμε τον έκτο χρόνο.Piccola Casa Βρεφικό πολυκατάστημα Σωτήρης Μπαμπούρης.Και τέλος την  εταιρία ATHLOS SPORT όπου  έχουμε  συνεργασία  στην ακαδημία σε όλα τα τμήματα αλλά και στο ανδρικό τμήμα.

Οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί κι έλαβαν τα δώρα τους από τον υπεύθυνο της ακαδημίας κ. Ηλία Σαβουλίδη είναι:

Τμήμα Ανδρών: Εμμανουήλ Μπαϊρακτάρης

Τμήμα Ακαδημιών 1: Γιάννης Καρκανιάς  

Τμήμα Ακαδημιών 2: Σωτήρης Μπατατέγας

Τμήμα Ακαδημιών 3: Γιώργος Λογοθέτης

received_160352021428160