Οι έφηβοι του Δαναού πήραν το τοπικό ντέρμπι

Νικητές στο τοπικό ντερμπι αναδείχθηκαν οι έφηβοι του Δαναού κα άγγιξαν την πρωτιά στο νομό μας ενώ όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό του σωματείου

 

“Η  νίκη ουσιαστικά  χρήζει την ομάδα πρωταθλήτρια του Νομού Τρικάλων. Απομένουν ορισμένοι αγώνες για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και να μάθει η ομάδα ποιον νικητή από τους άλλους νομούς θα αντιμετωπίσει στο final – 4 της Θεσσαλίας. Ο ΔΑΝΑΟΣ κέρδισε το ματς με σχετική άνεση παρότι αναγκάστηκε να παίξει μετά την πρώτη περίοδο χωρίς τον Χρήστο Μπουρούση, αρχηγό και καλύτερο παίκτη μέχρι τον τραυματισμό του. Οι ψηλοί επικράτησαν κάτω από τις ρακέτες μαζεύοντας αρκετά ριμπάουντ και οι περιφερειακοί άσκησαν πίεση και κατέβαλλαν ιδιαίτερη προσπάθεια προκειμένου να περιορίσουν τα επιθετικά ατού της αντίπαλης ομάδας. Όλοι οι παίκτες του ΔΑΝΑΟΥ πήραν χρόνο συμμετοχής, διακρίθηκαν για την ένταση και το πάθος τους και συμμετείχαν στο σκοράρισμα. Στο τέλος πανηγύρισαν έντονα στα αποδυτήρια και αφιέρωσαν τη νίκη στον προπονητή τους κ. Ευαγγελακόπουλο, που αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και δεν κατάφερε να μείνει μέχρι το τέλος του αγώνα. Η ομάδα διαθέτει γεμάτο ρόστερ τόσο στους ψηλούς όσο και στην περιφέρεια, έχει αθλητές με πλούσιο ταλέντο και φυσικά προσόντα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπορέσουν να συνδυάσουν τις προπονήσεις με το πιεσμένο πρόγραμμα μιας και οι περισσότεροι φέτος δίνουν την δική τους μάχη στις Πανελλαδικές εξετάσεις”.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 19-17, 46-35, 64-47, 82-61

Δαναός 2022 (Ευαγγελακόπουλος): Μπουρούσης Χρ. 7 (1), Τρέλλης Κ. 5 (1), Κατσάλης Τηλ. , Γιώτας Νικ. 10, Παπαγιάννης Δημ. 8, Φώτης Α. 8, Πελεκάνης Αρ. 6, Καραγεώργος Αλ. 11, Σαβουλίδης Χ. 5 (1), Τίγκας Κων. 13, Παπακώστας Φ. 4, Παπαγιάννης Ηλ. 5 (1)