Επιλέξτε τη σιγουριά του βραστήρα

Βρες εδώ βραστήρας νερού, μια ηλεκτρική οικιακή συσκευή, η οποία χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση στην κουζίνα των περισσότερων σύγχρονων σπιτιών.

Ο ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ BRAUN MULTIQUICK 5 WK 500 WHITE απλοποιεί τα πράγματα στον πάγκο κάθε κουζίνας. Χάρη στο σύστημα γρήγορου βρασμού βράζει νερό μέσα σε 35 δευτερόλεπτα. Ακόμη, το φίλτρο κατά των αλάτων αφαιρείται και πλένεται. Ο διακόπτης on/off και το κουμπί για το άνοιγμα του καπακιού πιάνονται εύκολα. Ο βραστήρας νερού Multiquick έχει σχεδιαστεί για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες.

Χάρη στο σύστημα ασφαλείας τεσσάρων λειτουργιών σας παρέχει επιπλέον ασφάλεια για χρήση στο σπίτι σας. Ο βραστήρας απενεργοποιείται αυτομάτως όταν είναι άδειος, όταν έχει βράσει το νερό, όταν ανοίγει το καπάκι ή όταν ο βραστήρας απομακρύνεται από τη βάση του. Έχει δύο συμμετρικούς δείκτες στάθμης νερού και η κανάτα μπορεί να τοποθετηθεί σε 360° από κάθε πλευρά.

Ο βραστήρας Multiquick μπορεί να γεμίσει απευθείας από τη βρύση μέσω του μεγάλου στομίου του. Η χωρητικότητά του είναι 1,6 λίτρα. Οι βραστήρες νερού της Braun συνδυάζουν τον μοναδικό σχεδιασμό της Braun με ένα γρήγορο σύστημα βρασμού για απόλυτη απόδοση. Με τον βραστήρα νερού της Braun το βράσιμο του νερού είναι γρήγορο, εύκολο και ασφαλές. Η γερμανική τεχνολογία σάς εγγυάται ότι μπορείτε να αναμένετε εξαίρετη απόδοση κάθε μέρα.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Ισχύς σε Watt: 3000.

Χωρητικότητα: 1,6λίτρα.

Σύστημα γρήγορου βρασμού: 35 δευτερόλεπτα – 200 mL .

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: Σύστημα αποθήκευσης καλωδίου, Ευανάγνωστος δείκτης στάθμης νερού, Εύκολος χειρισμός και καθαρισμός.

Xρώμα: Λευκό.

Συσκευασία: Retail

Εγγύηση: 2 Xρόνια.