O Βασιλόπουλος πάει στην ΑΕΚ

Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος

Αξίζει να σημειωθεί πως οι σχέσεις του παίκτη με τον προπονητή του Άρη έχουν διαρραγεί τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα, είναι διατεθειμένος να χαρίσει τα δεδουλευμένα -ανακουφίζοντας έτσι τον Άρη- για να πάει ως ελεύθερος στην ΑΕΚ, η οποία έχει προθεσμία να τον ανακοινώσει μέχρι την Παρασκευή (19/1), αφού μετά το πέρας αυτής δεν μπορεί να αποκτηθεί παίκτης από άλλη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο 34χρονος φόργουορντ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, ως τώρα, στον Άρη μετρώντας 7.8 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα, ενώ στο Basketball Champions League έχει 8.9 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ ανά παιχνίδι.

Θέμα και με Αθηναίου!

Πάντως, το «μέτωπο» με την υπόθεση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου δεν είναι το μοναδικό ανοικτό στον Άρη. Θέμα έχει προκύψει και με τον Γιάννη Αθηναίου, του οποίου το μέλλον στην ομάδα είναι επίσης αβέβαιο.

Αν και τα έσοδα από τα τηλεοπτικά προορίζονται για να καλύψουν το συμβόλαιο του διεθνούς γκαρντ, δεν είναι βέβαιο πως ο παίκτης θα τελειώσει τη σεζόν στην ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη. Πάντως, προς το παρόν, το ενδεχόμενο αποχώρησής του δεν επιβεβαιώνεται από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.