Στον χορό των Μετεώρων πέθανε ο Θύμιος Ζιανός!

zianos-1-799x461

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σοκ στην Καλαμπάκα.

Ο γνωστός στην Καλαμπάκα αλλά και σε όλον τον Νομό γιατρός νευρολόγος Θύμιος Ζιανός έφυγε απο την ζωή βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

asmet-xor3012_121

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Ζιανός βρισκόταν στον χορό των Μετεώρων που πραγματοποιούνταν χθες το βράδυ και ήταν ιδιαίτερα κεφάτος. Μετά απο έναν χορό στην πίστα (εικονίζεται στο κέντρο της φωτό απο τα meteora.gr με το μαύρο μπλουζάκι) επέστρεψε στο τραπέζι του όταν ένιωσε έντονη δυσφορία και έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως προσέτρεξαν κοντά του ο πρόεδρος των Μετεώρων γιατρός καρδιολόγος κ. Θώμος αλλά και άλλοι γιατροί που ήταν στην αίθουσα αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλλαν ο Θύμιος Ζιανός κατέληξε πριν καν φτάσει στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας.

Η θλιβερή είδηση είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η χοροεσπερίδα μιας και ο Θύμιος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν αντιμετώπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας.

Ο Θύμιος Ζιανός εκτός απο εξαίρετος επιστήμονας είχε ασχοληθεί και με την πολιτική, ήταν μάλιστα και υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας υποστηριζόμενος απο το ΚΚΕ το 1998 ενώ είχε ασχοληθεί και με τα συνδικαλιστικά του κλάδου του.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι απο τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος στην Καλαμπάκα. Δεν είχε δημιουργήσει δική του οικογένεια, αφήνει πίσω του μία αδελφή , ανίψια και την μητέρα του.

Συλλυπητήρια στους οικείους του απο την συντακτική ομάδα του sportrikala.gr.