Πήρε παίκτη ο Άρης εν’ όψει Τρικάλων

prewitt_siauliai22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Ομάρ Πριούιτ. Ο Αμερικανός γκαρντ, ξεκίνησε το ταξίδι του από τη Σιαουλιάι μέσω Βίλνιους και έφτασε Θεσσαλονίκη μέσω Μονάχου.

Ο Πριούιτ το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τον Αρη, ενώ το Σάββατο θα βρίσκεται κανονικά στη 12αδα για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Στις πρώτες του δηλώσεις είπε: “Ξέρω ότι ο Άρης είναι ομάδα με παράδοση στο μπάσκετ και παίζει σε ένα πολύ ωραίοο γήπεδο. Φέτος δεν έχει ξεκινήσει καλά και ελπίζω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να βελτιώσει την εικόνα της και την Ελλάδα και στο Τσάμπιονς Λιγκ”.

Ρωτήθηκε αν ο Άρης είναι η πιο μεγάλη πρόκληση στη μέχρι τώρα καριέρα του και απάντησε: “Είναι ίσως η μεγαλύτερη. Είχα μια μεγάλη αλλαγή παίζοντας από το κολέγιο σε επαγγελματικό επίπεδο, είχα μια πρώτη εμπειρία με τη Σιαουλιάι, αλλά είναι πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου ο Άρης και θέλω να τα πάω ακόμα καλύτερα”.

Για το αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του Άρη στο Τσάμπιονς Λιγκ είπε: “Έπαιξε ρόλο όντως ότι είναι ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά παίζει και σε ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα, όπως το ελληνικό. Αυτό επεδίωκα, να παίξω σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα για να δείξω το ταλέντο μου…”.