Για έξτρα προστασία

Οι οδοντόκρεμες https://www.parapharmacie.gr/farmakeio/stomatikh-ugieini/odontokremes/ νέας γενιάς ανταποκρίνονται άριστα σε όλες τις απαιτήσεις και τις αυξημένες ανάγκες που έχουν οι καταναλωτές. Οι μεγάλες εταιρείες κυκλοφορούν στην αγορά εξελιγμένα σκευάσματα, τα οποία παρέχουν ιδανική φροντίδα σε μικρούς και μεγάλους.

Η Colgate Sensitive Pro-Relief Οδοντόκρεμα Αναδόμησης Σμάλτου για Ευαίσθητα Δόντια 75ml ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Τα φυσικά οξέα του κρασιού, των χυμών φρούτων και των τροφών μαλακώνουν το σμάλτο, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη φθορά και μακροπρόθεσμα στη διάβρωση των δοντιών. Χάρη στη μοναδική της σύνθεση Pro-Argin, βοηθάει στην αποτελεσματική αναδόμηση του σμάλτου/ Τα δόντια γίνονται πιο ανθεκτικά στις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις των οξέων.

Η Colgate Sensitive Pro-Relief αποτελεί οδοντόκρεμα ιδανική για να αναδομήσετε το σμάλτο των δοντιών σας, το οποίο διαβρώνεται κατά την καθημερινή κατάποση τροφών και ποτών. Αυτή η οδοντική φθορά από οξέα γίνεται εύκολα αντιληπτή μόνο από τον οδοντίατρο σας. Ο πόνος στα δόντια, το κιτρίνισμα ή ο αποχρωματισμός των δοντιών, η διαφάνεια και η λέπτυνση της δομής των δοντιών, είναι μερικές από τις συνέπειες που έχει.

Για άμεση ανακούφιση, κάντε απευθείας εφαρμογή πάνω στο ευαίσθητο δόντι με την άκρη του δακτύλου σας, κάνοντας απαλό μασάζ για ένα λεπτό περίπου, μία με δύο φορές την ημέρα. Δημιουργεί φραγμό απέναντι στα εκτεθειμένα κανάλια εξαιτίας της φθοράς του σμάλτου. Αυτά οδεύουν στα νεύρα του ευαίσθητου δοντιού, ανακουφίζοντας από τον πόνο.

Για διαρκή ανακούφιση, κάντε εφαρμογή της οδοντόκρεμας σε μαλακή οδοντόβουρτσα, βουρτσίζοντας όλες τις ευαίσθητες περιοχές των δοντιών σας. Χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη οδοντόκρεμα σε τακτική βάση, δημιουργείτε ένα προστατευτικό τείχος, αναδομώντας το ευαίσθητο δόντι.