Ηλεκτρική κουβέρτα ημίδιπλη 60W

Η ηλεκτρική κουβέρτα για σκέπασμα https://www.e-dructer.com/lefka-eidi/ilektrikes-kouvertes/ αποτελεί ακόμα μία επιλογή για το καταναλωτικό κοινό. Άνδρες και γυναίκες θέλουν να περάσουν στα ζεστά το χειμώνα και επιλέγουν τη συγκεκριμένη λύση, που θεωρείται οικονομική.

Η Ηλεκτρική Κουβέρτα Ημίδιπλη 60W – Florin 158 για έως 20% οικονομία σας χαρίζει ζεστασιά, με λιγότερα χρήματα. Απολαύσετε ένα υπέροχο ζεστό ύπνο 20% οικονομικότερα από κάθε άλλη ηλεκτρική κουβέρτα, αφού έχει μέγιστη κατανάλωση 60W, όση είναι και η κατανάλωση μίας μικρής λυχνίας φωτισμού. Είναι 100% ασφαλής και αντιαλλεργική. Τοποθετείται ως υπόστρωμα κάθετα ή οριζόντια για να απολαύσετε ένα υπέροχο ζεστό ύπνο.

Στερεώνεται χωρίς λάστιχα, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ημίδιπλο ή και διπλό στρώμα τοποθετημένη κάθετα. Τοποθετείστε την σαν υπόστρωμα ανάμεσα από το στρώμα και το κατωσέντονο. Πρόκειται για ένα απόλυτα ασφαλές και υγιεινό προϊόν με πιστοποίηση CE, φτιαγμένη για να σας ζεστάνει με τη μέγιστη οικονομία και ασφάλεια.

Διαθέτει αντιαλλεργική επίστρωση, η οποία απωθεί τα έντομα που αναπτύσσονται στα κρεβάτια. Η θερμοκρασία της φτάνει μέχρι 35ο C δημιουργώντας ένα φυσικά ζεστό περιβάλλον πολύ κοντά στην θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος, ενώ διαθέτει και προστασία υπερθέρμανσης και τριπλή εσωτερική μόνωση για μέγιστη ασφάλεια.

Έχει αποσπώμενα βύσματα για ευκολία και άνετο καθάρισμα. Το μέγεθος της είναι έτσι σχεδιασμένο, για να προσαρμόζεται άνετα σε οποιοδήποτε μέγεθος στρώματος ακόμα και σε διπλό. Έχει τρία επίπεδα θέρμανσης με εργονομικό χειριστήριο και φωτιζόμενη ένδειξη και διαστάσεις 150 x 70 εκ. Σας παραδίδεται με εγγύηση δύο ετών αντιπροσωπείας και οδηγίες χρήσης στα ελληνικά.