Υπέροχα πόδια

Το αδυνάτισμα ποδιών www.my-pharmacy.gr/tag/adunatisma-podiwn και η γενικότερη φροντίδα των κάτω άκρων είναι ένα θέμα που απασχολεί στις μέρες μας εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες ανά τον κόσμο, σε μικρή ή μεγαλύτερη ηλικία. Οι γυναίκες είναι αυτές που δίνουν μεγαλύτερη βάση, όπως άλλωστε συμβαίνει και με όλα τα θέματα που αφορούν την εξωτερική εμφάνιση και τη διατήρηση ή βελτίωση της ομορφιάς.

Τα πόδια μας πρήζονται και φουσκώνουν από καιρού εις καιρόν, από τη στιγμή που διάφοροι παράγοντες όπως η κούραση, η ορθοστασία, η ζέστη και η ακινησία, ανατρέπουν την ισορροπία των υγρών, που κινούνται ανάμεσα στις αρτηρίες και στις φλέβες του σώματος και έχουν ως σκοπό τη μεταφορά του οξυγόνου. Ακόμα, υπάρχουν πολλές γυναίκες, οι οποίες λόγω σωματότυπου, συσσωρεύουν αρκετό λίπος στις περιοχές των ποδιών.

Για τις παραπάνω περιπτώσεις δημιουργήθηκε η επαναστατική κρέμα Somatoline Αδυνάτισμα αποσυμφόρηση ποδιών, η οποία έρχεται να αλλάξει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τη φροντίδα των ποδιών. Με σταθερή εφαρμογή αδυνατίζει τα πόδια έως και 1,6 cm σε χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων. Αποσυμφορεί από τα περιττά υγρά και λειαίνει την επιδερμίδα.

Η επιστημονική έρευνα της Somatoline Cosmetic ανέπτυξε τη θεραπεία Αδυνάτισμα – Αποσυμφόρηση Ποδιών, προσφέροντας ένα δραστικό και γρήγορα απορροφούμενο gel κρυοτονικής θεραπείας. Αυτό το προϊόν είναι ειδικά μελετημένο και σχεδιασμένο για το αδυνάτισμα και την αναμόρφωση των ποδιών, τα οποία είναι διογκωμένα, λόγω της εναπόθεσης λίπους και της κατακράτησης υγρών.