Βελτιωμένος αλλά γκολ γιοκ!

23621537_1496193813767260_599814728492036143_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κόλλησε στο μηδέν με τον ΟΦΗ ο ΑΟΤ

Ο ΑΟ Τρίκαλα έδειξε σαφώς πιο βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα τρία προηγούμενα παιχνίδια του στο ξεκίνημα της Football League αλλά η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ και αφού αυτό δεν ήρθε σε ένα ακόμη παιχνίδι (μηδέν η επιθετική επίδοση μέχρι στιγμής) τα Τρίκαλα «κόλλησαν» στην λευκή ισοπαλία απέναντι στον ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, δεν έδειξε πολλά πράγματα, προσπάθησε με καθυστερήσεις ερασιτεχνικού επιπέδου να κερδίσει χρόνο ενώ είχε και την αμέριστη στήριξη του διαιτητή κ. Γκάμαρη.

Οι «κυανέρυθροι» σε αντίθεση με τα άλλα παιχνίδια τους έδιεξαν πάθος, διάθεση, κυνήγησαν μέχρι τέλους το γκολ το οποίο όμως δεν ήρθε και έτσι έχασαν και άλλο την επαφή τους με την κορυφή καθώς ο απολογισμός των δύο πόντων σε τέσσερα παιχνίδια παραείναι φτωχή για τις φιλοδοξίες της.

Το παιχνίδι όπως το κάλυψε το sportrikala.gr:

Τα Τρίκαλα υποδέχονται τον ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League .

(*) Λίγος κόσμος στο γήπεδο. Οι κακές καιρικές συνθήκες αλλά και η ζωντανή μετάδοση κράτησαν τον κόσμο προφανώς στο σπίτι.

To παιχνίδι λεπτό προς λεπτό:

23658736_1496194553767186_737593616447270673_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πριν την σέντρα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της θεομηνίας στην Αττική

2′ Σουτ του Τσίπρα διώχνει σε κόρνερ ο Στρέζος. Απο την εκτέλεση ο Βέρτζος απο κοντά δεν βρίσκει την μπάλα. Πρώτη καλή στιγμή για τον ΑΟΤ!

7′ Αδύναμο σουτ του Τσίπρα στην αγκαλιά του Στρέζου που δεν ανησύχησε

11′  Μετά απο ωραίο συνδυασμό Τσίπρα, Πάνου ο πρώτος σούταρε απο καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ

14′ Σουτ του Ορτέγκα η μπάλα φεύγει πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Αποστολίδη

27΄Η καλύτερη στιγμή για τον ΑΟΤ μέχρι στιγμής. Ο Καπός μπήκε ωραία στην περιοχή μετά απο ασίστ του Πάνου αλλά το σουτ του εξουδετέρωσε ο Στρέζος!

44′ Πιο κοντά απο ποτέ στο πρώτο τους γκολ στο πρωτάθλημα τα Τρίκαλα! Ο Καπός απο κοντά δεν μπορεί να νικήσει τον Στρέζο που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ενώ στην συνέχεια και πάλι ο Καπός μετά απο σέντρα του Τζόκιτς δυνατή κεφαλιά μόλις άουτ!!!

52′ Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ, σουτ του Όγκμποε μόλις άουτ

70′ Σουτ Ανδρεόπουλου στην αγκαλιά του Στρέζου

79′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, ο Χαντί μόνος και χωρίς πίεση απο αμυντικό πλάσαρε άουτ!

85′ Πολύ καλό σου του Μπουντόπουλου πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι

87′ Διπλό στοπ του Στρέζου σε σουτ Πάνου και Μπουντόπουλου!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Σωτ. Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Τσιάρας (79′ Μίλιεβιτς), Καπός, Τσίπρας (71′ Μπουντόπουλος), Τζόκιτς (63′ Γροντής), Ντίνας

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Ορτέγκα, Κουσκουνάς (67′ Κουτσιανικούλης), Χαντί, Μάνος (46′ Όγκμποε), Παπατόλιος (80′ Ρούσσος), Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Γκάμαρης (Αθηνών) με βοηθούς τους κ.κ, Πρέντζα (Δυτικής Αττικής), Παπαδημητρίου (Θεσσαλίας). 4ος ο κ. Μπακογιάννης (Αθηνών). Κίτρινες κάρτες είδαν οι Κοτσώνης (27′), Γκόλιας (64′), Ανδρεόπουλος (83′) του ΑΟΤ και οι Χαντί (69′), Ζιαμπάρης (85′) του ΟΦΗ