Χολ και επίσημα στον Προμηθέα, η Κύμη για Τιγκ

Langston+HallΚινήσεις των αντιπάλων των Τρικάλων Τον πρωην σέντερ των Τρικάλων Τιγκ έχει βάλει στο…μάτι η Κύμη και αναμένονται εξελίξεις.

Από την άλλη  Προμηθέας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντβ Langston Hall , ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Κολοσσό Ρόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την απόκτηση του Langston Hall και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου. Ο γεννημένος την 1η Νοεμβρίου 1991, στην Ατλάντατων Η.Π.Α., ύψους 1,93 guard, φοίτησε στο Mercer College (NCAA) κι έχει αγωνιστεί σε Giorgio Tesi Pistoia (Ιταλία), Pallacanestro Cantù (Ιταλία) και Telekom Baskets Bonn (Γερμανία) Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε στον Κολοσσό H Hotels, όπου σε 29 παιχνίδια είχε 10.6 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ”.

Η έλευση του Χολ δεν σημαίνει ότι θα αντικατασταθεί κάποιος από τους υπάρχοντες ξένους και πιο συγκεκριμένα ο τραυματίας Τρέβορ Ρέλεφορντ (πρόβλημα στον αστράγαλο). Κι αυτό γιατί με την απόκτησή του οι Πατρινοί απλώς έκλεισαν την 6αδα των ξένων τους, αφού είχαν επιλέξει να ξεκινήσουν την σεζόν με 5 ξένους.