Πανίσχυρο σύμπλεγμα βιταμινών

Οι βιταμίνες για παιδιά https://www.ifarmacy.gr/tag/bitamines-gia-paidia έχουν μπει για τα καλά στη ζωή πολλών οικογενειών. Οι γονείς προσπαθούν να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή διατροφή στα παιδιά τους. Πολλά από αυτά επιλέγουν τροφές που μόνο καλό δεν κάνουν στην υγεία τους. Έτσι, είναι απαραίτητη η κάλυψη των κενών που δημιουργούνται όσον αφορά τις διάφορες θρεπτικές ουσίες.

Το Forte Pharma Energy Power Junior Πολυβιταμίνη για Παιδιά από 7-15 ετών, 30 chew. tabs είναι ένα πολύ ισχυρό συμπλήρωμα διατροφής. Περιέχει 12 βιταμίνες, 4 μέταλλα και βασιλικό πολτό. Έχει αποτελεσματική δράση όσον αφορά τη μείωση της σωματικής κόπωσης, ενώ συμβάλλει και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Οι βιταμίνες C, Β2, Β3, Β6, Β9, Β12, Β5, καθώς και το μαγνήσιο και ο σίδηρος, συμβάλουν στη μείωση της κόπωσης. Οι βιταμίνες Α, D, C, Β6, Β9, Β12, ο σίδηρος και το σελήνιο, συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το Forte Pharma Energy Power Junior είναι ένα σύμπλεγμα πολυβιταμινών, το οποίο αναπτύχθηκε για να ξεπεραστούν οι βιολογικές ανισορροπίες που συνδέονται με την καθιστική ζωή (τηλεόραση, video games, κ.ά.) και την κακή διατροφή (πρόχειρα γεύματα, χωρίς φρούτα και λαχανικά) για παιδιά 7-15 ετών. Έχει υπέροχη γεύση ρόδι. Η προτεινόμενη δοσολογία είναι μία μασώμενη ταμπλέτα κάθε πρωί.

Φυλάσσεται σε ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία μικρότερη των 25 ° C. Ένα συμπλήρωμα διατροφής δεν πρέπει να αντικαθιστά μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή.