Υπερσύγχρονο εργομετρικό κέντρο στην Λάρισα

ergolab

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρόκειται για το My Ergolab.

Το μοναδικό πλήρως εξοπλισμένο ιδιωτικό εργομετρικό κέντρο και κέντρο ανάλυσης κίνησης στην κεντρική Ελλάδα λειτουργεί στη Λάρισα, προσφέροντας σε συλλόγους και αθλητές, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Η απορρόφηση του My Ergolab και η αύξηση του ύψους της επένδυσης αποτελούν την είσοδο της εταιρίας στο χώρο της ηλεκτρονικής ανάλυσης.

Με την καθοδήγηση κορυφαίων επιστημόνων, του χειρουργού ορθοπαιδικού Γιώργου Μπασδέκη, του φυσικοθεραπευτή Κώστα Καλαμπάκα και του φαρμακοποιού Δημήτρη Καραγιάννη και με την χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, λειτουργεί ένα σύγχρονο, υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων εργομετρικό και εμβιομηχανικό κέντρο.

Απλές και σύνθετες εργομετρικές μετρήσεις αθλητών, πλήρης ανάλυση και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων, με καινοτόμο παροχή τη στήριξη και καθοδήγηση των αθλητών, με απώτερο σκοπό την πρόληψη.

Επίσης, εξειδικευμένες εμβιομηχανικές μετρήσεις, όπως δύναμης, άλματος, ταχύτητας και κίνησης, είναι μόνο μερικές από τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Η συνεργασία με αναγνωρισμένους επιστήμονες, εργοφυσιολογίας και εμβιομηχανικής, είναι μόνο η απαρχή μιας σειράς αναβαθμίσεων και εξειδικευμένων παροχών που προχωράει ήδη η εταιρία.

Τα επόμενα βήματα θα είναι η εξατομικευμένη εμβιομηχανική ανάλυση για κάθε άθλημα και η ηλεκτρονική ανάλυση κίνησης με χρήση μοτίβο και με σκοπό –όπου απαιτείται- τον εντοπισμό της αιτίας συχνών τραυματισμών.

Το εργομετρικό κέντρο με όλες τις προηγμένες παροχές του θα λειτουργήσει σε νέο χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Επικοινωνία: kalampakaslarissa@gmail.com και τηλέφωνο: 6944748800