Το έσωσε στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός

sqjZENtzRVRfsF74LwXnΑνατροπή με Ρομαό και προβάδισμα πρόκρισης για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός είχε την ψυχή να αντιδράσει και να… ξεπεράσει τα εμπόδια που του έβαζε η αδύναμη άμυνα του. Ο Χέμπερ έκανε τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο και απάντησαν στο δεύτερο οι Οφόε, Ρομαό.

 

Η αποτελεσματικότητα έκανε τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά Μπεν και Μάριν αστόχησαν.

Αντίθετα η ταχύτατη στις αντεπιθέσεις Ριέκα βρήκε τρόπο να φτάσει στο γκολ στο 42’ με τον Χέμπερ να σκοράρει με σουτ στη γωνία μετά από εξαιρετική ντρίπλα που εξέθεσε την άμυνα του Ολυμπιακού.Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνώριζαν πως έπρεπε να φτάσουν στην ισοφάριση και μπήκαν επιθετικά αλλά και πολύ νευρικά για να τα καταφέρουν. Για είκοσι λεπτά δεν δημιούργησαν καμία ευκαιρία, κατάφεραν, όμως στην πρώτη να σκοράρουν με τον Οφόε στο 66’.

Η ισοφάριση δεν άλλαξε την εικόνα του αγώνα με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει δυσκολίες στην προσπάθειά του να φτάσει και σε δεύτερο γκολ. Η πίεση αυξήθηκε μετά την αποβολή του Ζούτα στο 83’ και η ομάδα του Χάσι άγγιξε την ανατροπή όταν η κεφαλιά του Ανδρούτσου στο 90’ σταμάτησε στο δοκάρι.

Και ενώ όλα έδειχναν πως το 1-1 θα είναι το τελικό σκορ, ο Ρομαό με κεφαλιά στο 93’ χάρισε τη νίκη και το προβάδισμα για την πρόκριση στον Ολυμπιακό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπεσνίκ Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Ρομαό, Κούτρης, Ζιλέ, Οτζίτζα Οφόε (79΄ Ανδρούτσος), Καρσελά, Μάριν (75΄ Πάρντο), Σεμπά (65΄ Φορτούνης), Μπεν.

ΡΙΕΚΑ (Ματίας Κεκ): Σλούγκα, Βέσοβιτς, Ζούπαριτς, Ελέζ, Ζούτα, Μπράνταριτς, Μάλες, Έμπερ (88΄ Μάρτιτς), Μίσιτς, Γκόργκον (78΄ Τσρνιτς) Γκαβράνοβιτς (72΄ Γέλιτς)