Βιολογική λύση για την αντιμετώπιση των εντόμων

Τα εντομοαπωθητικά https://www.propharmacy.gr/kat/entomoapwthitika/ προϊόντα είναι απαραίτητα για όλους, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες κάθε χρόνο από τα μέσα της άνοιξης μέχρι τα μέσα του φθινοπώρου. Είτε βρισκόμαστε σε ανοικτούς είτε σε κλειστούς χώρους, η ενοχλητική παρουσία των κουνουπιών και των άλλων εντόμων αποτελεί σημαντικό πρόβλημα.

Το Apivita Essential Oil Citronella Αιθέριο Έλαιο Σιτρονέλα, 10ml είναι ένα καινοτόμο σκεύασμα, το οποίο υπόσχεται άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα ενάντια στην παρουσία των κουνουπιών και των άλλων εντόμων. Πρόκειται για ένα 100% βιολογικό αιθέριο έλαιο, το οποίο έχει πολλαπλές ιδιότητες και δυνατότητες χρήσης.

Μειώνει τις ημικρανίες. Το βασικό του συστατικό, η σιτρονέλα είναι ένα αρωματικό φυτό που φύεται κυρίως στη Σρι Λάνκα και στην Ινδία. Πρόκειται για το πιο γνωστό και δυνατό εντομοαπωθητικό. Διώχνει τα έντομα και τα κουνούπια. Συνδυάζεται με ευκάλυπτο, γεράνι, λεβάντα, περγαμόντο, κέδρο, λεμόνι, πορτοκάλι.

Προσθέστε οκτώ σταγόνες στην κεραμική συσκευή για αιθέρια έλαια ή εναλλακτικά τέσσερις σταγόνες μαζί με άλλες τέσσερις σταγόνες οποιουδήποτε αιθέριου ελαίου από τα παρακάτω: γεράνι, ευκάλυπτος, κέδρος ή λεβάντα.

Προσθέστε 35 σταγόνες σιτρονέλα σε 100ml έλαιο αμυγδάλου ή εναλλακτικά 15 σταγόνες μαζί με 10 σταγόνες λεβάντας και 10 σταγόνες γεράνι και κάντε μασάζ στο σώμα.

Εναλλακτικά προσθέστε 10 σταγόνες μαζί με οκτώ σταγόνες λεβάντα και πέντε σταγόνες ευκάλυπτο σε 100ml έλαιο αμυγδάλου ή χαμομηλιού και απλώστε το σε όλο το σώμα. Τέλος, προσθέστε 15 σταγόνες μαζί με πέντε σταγόνες γεράνι και πέντε σταγόνες λεβάντα σε 50ml έλαιο jojoba και εφαρμόστε μερικές σταγόνες στις ρίζες των μαλλιών (κατά των ψειρών).