Έζησε τον τρόμο στην Κω ο Νίκος Κατσιούλας

10888893_794652283903909_8877455003236535397_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο πρώην αμυντικός του ΑΟΤ ζει μόνιμα στο νησί.

Ο Νίκος Κατσιούλας που έλκει την καταγωγή του απο τα Μεγάλα Καλύβια και φόρεσε για πολλά χρόνια την φανέλα του ΑΟΤ ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια με την οικογένεια του στην Κω όπου εργάζεται στο ΙΚΑ. Σήμερα το πρωί μίλησε  στο Ράδιο Ζυγός για τον τρομακτικό σεισμό που έπληξε το όμορφο νησί: “Ευτυχώς είμαστε όλοι καλά. Ήταν τρομακτικά τα όσα ζήσαμε. Ο σεισμός μας βρήκε στον ύπνο και είχε μεγάλη διάρκεια. Μέχρι να φτάσουμε στα δωμάτια των παιδιών κουνιόμασταν πολύ”.

Αφού είπε ότι το σπίτι του υπέστη μεγάλες ζημιές (καταστράφηκε όλη η οικοσυσκευή) τόνισε ότι όπως και οι υπόλοιποι κάτοικοι διανυκτέρευσε στον δρόμο: “Τα παιδιά κοιμήθηκαν στο αυτοκίνητο και δεν ξέρω τι θα κάνουμε σήμερα. Υπήρξε βέβαια και μεγάλος πανικός γιατί κάποιοι είπαν ότι έρχεται τσουνάμι και ο κόσμος έτρεχε άρον άρον προς πιο ασφαλή μέρη. Δημιουργήθηκε αδικαιολόγητα πανικός”.

Όσο για τις ζημιές στο νησί; “Είναι πολύ μεγάλες και μέσα στην τουριστική σεζόν. Θα κάνει σίγουρα μεγάλη ζημιά στην τοπική οικονομία” σημείωσε χαρακτηριστικά.